In deze veranderende tijd waarin we samen zitten, kan het zijn dat jij je wat wankel voelt en niet helemaal weet hoe jij jouw Gewenste Leven kan leven. Het is eigenlijk heel simpel: jouw Ziel heeft alle antwoorden voor jou.
Maar…
⭐️ Versta jij wel de taal van je ziel?
⭐️ Weet jij hoe jouw intu├»tie werkt?
⭐️ Werkt jouw Energetische Systeem optimaal?
⭐️ Heb je helder voor ogen je jouw Bewustzijn Expandeert?

 

Je hoeft niet meer verder te zoeken: jouw Ziel heeft je namelijk hier naartoe gebracht.

 

The Chakra Course is een online 7-weeks programma waarin jij gericht, praktisch, dagelijks toepasbaar leert hoe jij jouw energetische -chakras- systeem optimaal heelt, benut en versterkt. Zodat je jouw Ultieme leven gaat leven die jouw Ziel allang voor je heeft.
Meer dan 2000 mensen zijn jou voor geweest met het volgen van The Chakra Course.  In deze Course leer jij o.a.:
 • Jouw Chakra Systeem te herkennen en begrijpen
 • In te tunen op jouw intu├»tie en Ziel en er op te vertrouwen
 • Je Chakra systeem zelf te healen en te versterken
 • Trancereizen te maken samen met je Ziel
 • Je ware potentie te openen en er in te gaan staan
Deze magische transformaties ontstaan in gemak doordat de blokkades automatisch naar het licht gebracht worden, zodat er nieuwe ruimte komt voor jouw Ziel om door te komen. Nu kan je ervaren en gaan leven naar de ‘tijd en kracht’ van het Universum (God, Liefde hoe jij het wilt noemen) en Moeder Aarde.

“Ik ben thuisgekomen. Er is vooral heel veel groei. Het begin van iets heel moois. Al jouw lessen zijn daar een onderdeel van en dragen daar nog steeds aan bij. Ik weet nu steeds meer uit ervaring waar jij over spreekt. Heel erg mooi en overweldigend groots.”

~ M.

“Wauw wauw wauw. Echt bedankt voor je mooie stem, je energie, je lessen en je meditaties. Ik ga er helemaal van aan en voel zo veel ruimte en vrijheid. Dankjewel mooi prachtig mens!”

~ P.

“Dit is echt een volwaardig programma. Niet zoals de meeste een boekje delen. De reizen er bij zorgen er voor dat ik ook veel meer diepte ervaar in mijzelf en echt weer kan voelen.”

~ N.

“Ik ben naar huis gevlogen met Lightspeed en alles leek licht te geven! Dankjewel voor het kado dat je aan ons en de wereld geeft.”

~ L.

The Chakra Course

77.00 incl. btw

De Ultimate Spirit Package is jouw 7 weekse Online Course om te leren werken met je Ziel en Higher Self, door middel van het herkennen en werken met jouw Unieke Energetische Systeem. Je gaat werken met de 7 Chakras in je lichaam, ze helen, versterken en ondersteunen. Om een optimaal leven voor jezelf te cre├źren. Door de praktische oefeningen en tips tune je in op je intuitie en je Ziel om er op te vertrouwen en om je ware potentie te openen en daar in te gaan staan!

Artikelnummer: Chakra Challenge Categorie: Tags: , ,
In 7 weken leer jij hoe jij jezelf kan helen, je intu├»tie kan versterken en in contact komt met je Hogere Zelf en Ziel door te werken met de magische energie die in jouw Energie lichaam al zit: jouw 7 Chakras. In de course behandel je elke week ├ę├ęn van de 7 Chakras.

Bij elke Chakra module ontvang jij:

 • Diepgaande informatie en wijsheid over de specifieke chakra
 • Life Lessons over de specifieke Chakra
 • Hoe je deze Chakra kan helen
 • Hoe je deze Chakra kan versterken
 • Welke planeet bij de Chakra hoort en hoe je er mee werkt
 • Voeding dat de Chakra ondersteunt
 • Mineralen en Kristallen die bij de Chakra horen
 • Met welke elementen de Chakra resoneert

Voorbeeld Chakra 1

Beweeg zo met je muis op de afbeelding om het voorbeeld te vergroten!

De 7 Modules: 7 Chakras
WEEK 1
Ground Yourself
Je eerste chakra is jouw gronding, de wortels. Het draagt daar waar we vandaan komen in zich. Het gaat over materie: jouw lichaam is uit de Aarde gekomen en heeft voedsel, kracht, veiligheid en materi├źle zekerheid nodig.
WEEK 2
Feel and Enjoy
Je tweede chakra is waar jouw gevoel en emotie ontstaat. De poort van levensenergie en creativiteit is een van de kenmerken van deze chakra. Vanuit hier leer jij jezelf te uiten en te genieten van het leven in al haar glorie.
WEEK 3
Show Yourself
Je derde chakra is waar jij jouw licht vandaan laat schijnen. Hier ontstaat jouw zelfvertrouwen en wilskracht. Het is een belangrijk krachtcentrum in je lichaam, hier brandt jouw levensvuur.
WEEK 4
Connection is Key
Je vierde chakra is je hart chakra. De brug tussen de aardse en spirituele wereld. De innerlijke geest die alle krachten van boven, beneden, binnen en buiten verenigt.
WEEK 5
Express Yourself
Je vijfde chakra is je keel chakra. De chakra die de brug maakt tussen denken en voelen en hier gehoor aan geeft. Vanuit je keel chakra spreek en leef je jouw innerlijke waarheid.
WEEK 6
Tune in
Je zesde chakra is je derde oog. De chakra die gaat over je intuïtie, zicht en de zichtbare en onzichtbare wereld. Het is jouw centrum van je intuïtie en om inzichten te verkrijgen.
WEEK 7
Expand Yourself
Je zevende chakra is je kruin chakra. De chakra die in verbinding staat met de spirituele wereld en gaat over Hogere Bewustzijn. Dit is de poort waar jouw Hogere Zelf zich via manifesteert.
The Chakra Challenge
Je nieuwe jaar, je nieuwe begin, je nieuwe doelen in je Mind en hoe zit dat dan met je Energie systeem, je intuitie en je Ziel?
Alles ontstaat uit energie, uit gouden draadjes. En kan je daar dan met en voor jezelf mee werken? Zodat je jouw droom gaat leven. Die droom die de bedoeling is vanuit Ziel. Ga de taal van je Ziel verstaan, maak enorme transformaties en transmutaties vanuit de comfort uit je eigen huis en benader het leven vanuit een hoger bewustzijn. Geniet van dit prachtige cadeau voor jezelf of voor een ander!

77.00 incl. btwBook now!