Sjamanistische Healing & Energetische Therapie

“Shamanism is the oldest form of communicating and healing. It probably resides in all of us.”

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

Gaby Timmerman Sjamanisme De Bewustzijn School
SJAMANISTISCHE HEALING & ENERGETISCHE THERAPIE WITH GABY TIMMERMAN

Teacher bij De Bewustzijn School // Sjamanistisch Healer // Energetisch Therapeut

Praktijk Shunyata – Praktijk voor Sjamanistische Healing & Energetische Therapie

Amsterdam

Sjamanistisch Werk

Individuele Sessies

Sjamanistisch Werk

  • healing
  • soulretrieval
  • powerextraction/ powerintrusion
  • energetische bescherming

Energetisch Werk

  • Voice Dialogue

Droomwerk

Wat heb je er aan en wat leer je?

Healing

Healing gaat voor al om het zuiveren van het menselijk energie systeem. De hele dag door en ons leven lang komen we in aanraking met anderen en gebeurtenissen. Sommige daarvan zijn kleine of grote trauma’s. Deze gebeurtenissen slaan zich op in ons energieveld en kunnen daarin vervuiling veroorzaken waardoor we niet meer goed in ons eigen kracht blijven staan. Zo ook met andere mensen (en dieren) waar we mee in aanraking komen. Zij laten een voetprint achter in ons systeem. Healing en zuivering zorgen ervoor dat ons systeem weer steeds van ons zelf word. Vrij van andere energieën. Hoe zuiverder ons energiesysteem, hoe beter we kunnen voelen wie en wat we zijn en wat onze levensweg is.

Soulretrieval

Bij Soul- retrieval halen we verloren zielendelen, kwaliteiten en verlorengegane energie terug. Dit zijn delen die zich hebben afgesplitst tijdens bepaalde gebeurtenissen of ervaringen. Trauma, verlies van een dierbare, conditionering, niet jezelf kunnen of mogen zijn, relaties etc maakt dat delen van onze ziel zich afsplitsen. Hoe meer zielendelen we terughalen, hoe completer een mens is. Een heel mens staat in zijn kracht en kan zijn/ haar levenspad bewandelen om zijn/ haar levensdoel te vervullen.

Power- extraction/intrusion

Bij Powerextraction gaan we op zoek naar niet- lichaamseigen energieën en deze worden dan verwijderd. Dit kan zo ver gaan als een vloek verwijderen bij iemand. Met een phurba en/of sjamanenspiegel scannen we het energetisch lichaam af, op zoek naar niet eigen energieën. Vaak wordt deze ruimte dan weer gevuld met helende energie middels powerintrusion. Het sluit goed aan bij healing en zuiveringswerk. Het is heel goed mogelijk dat tijdens een healing/ zuivering er ook een powerextraction/powerintrusion of een soul retrieval plaatsvindt.

Energetische Bescherming

Energetische bescherming sluit haarfijn aan op healing, omdat dit ons leert om ons in het vervolg te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Leren hoe je zelf je systeem schoon of schoner kan houden. Hoe je je zonnevlecht sterker kan maken waardoor je meer in je eigen kracht komt.

Energetische Therapie

  • Voice Dialogue
Wat heb je er aan en wat leer je?

In gesprek zijn met je innerlijke stemmen, die ook wel ikken of deelpersoonlijkheden genoemd worden. Dit is een eenvoudige en diepgaande methode voor zelfinzicht en bewustwording. Wanneer je stil bent en luistert, merk je dat er zich altijd wel een soort gesprek in je afspeelt. In een voice dialogue sessie laten we deze zogenaamde deelpersoonlijkheden één voor één aan het woord om je bewust te laten worden van wat er in je leeft. Je kunt op deze manier contact maken met de krachtige delen in jou, die je beschermen en voor je opkomen, en met andere meer kwetsbare delen die weten van je diepste gevoelens. Het kunnen kinderen zijn en volwassen, dieren, mythische figuren en zelfs vorige levens. Ze zullen zich opnieuw aan je voorstellen met hun specifieke gedragingen en talenten en je vertellen wat hun belangrijkste taken zijn in jouw leven.
Je kunt besluiten voice dialogue sessies te doen als er iets specifieks in je leven speelt; een probleem, een klacht, een thema……waar je inzicht in wilt, maar vooral ook om, op speelse en ondersteunende manier, meer licht te laten schijnen op wie je bent en kunt zijn!

Droomwerk

Wat heb je er aan en wat leer je?

We werken samen om toegang te krijgen tot, de vaak nog onbewuste bron van kennis en kracht die ieder mens in zich draagt.
Dromen ontspringen uit diezelfde bron en kunnen invloed hebben op handelen in het dagelijks leven, gezondheid, zelfkennis, persoonlijke groei en spiritualiteit. Je kan hieruit opmaken dat dromen hun werking hebben op het fysieke vlak, het emotionele vlak, het mentale vlak en het spirituele vlak.
Droomwerk kan gedaan worden vanuit Sjamanistisch werk als mede Voice Dialogue op droomwerk toepassen.
Met Sjamanistisch droomwerk gaan we terug in de droom om te kijken wat er nog meer is en word de droom verder gedroomd. Bij voice dialogue gaan we op zoek naar de personen in de droom en welk deel in ons zij vertegenwoordigen.

INVESTMENTS
Individuele ademsessie 

1 Sessie: € 77,00 [ 90 min ] excl. BTW per sessie

Serie van 3 sessies: € 211,00 [ 3 x 90 min ] excl. BTW

Serie van 5 sessies: € 355,00 [ 5 x 90 min ] excl. BTW

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: Amsterdam West

Heb je interesse, stuur een bericht naar info@praktijk-shuntaya.nl

Of neem een kijkje op de website www.praktijk-shunyata.nl/

 I WOULD LIKE:
Book a Session

ABOUT THE TEACHER

Gaby Timmerman

Gaby Timmerman is Sjamanistisch healer en Energetisch Therapeut. Haar missie is om zoveel mogelijk lichtheid de wereld in te brengen en deze wereld een klein beetje beter achter haar te laten dan toen zij haar betrad door haar medemensen terug te brengen naar zijn/haar essentie en te verbinden met Al dat leeft.

HIGH HELLO SERVICE!

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail gerust.

Gaby Timmerman Sjamanisme De Bewustzijn School

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!