De Kern
 • De Bewustzijn School biedt Extraordinary Education, gebaseerd op Mind, Body & Spirit. Hier vind je ons leefrooster. We organiseren regelmatig workshops en events. Via Facebook en De Workshop Page blijf je op de hoogte.
 • Onze teachers en coaches zijn getraind om jou te begeleiden naar jouw ultieme leven. Naast de fysieke lessen hebben we ook een 8-weeks programma ontwikkeld dat je op elke locatie kan doen. Begin direct aan jouw Ultieme Leven.
 • Geloof jij net als ons ook in de Nieuwe Wereld? Ben je op zoek naar een meer professionele ontwikkeling en wil je jouw onderneming neerzetten? Dan is The Business School er voor jou, de meest unieke 6-maanden opleiding voor Startende Ondernemers.
De 6 Disciplines

De driehoek, het ‘geheel’ waar de mens uit bestaat: mind, lichaam en energie. De 6 iconen laten zien waar de mens zich in beweegt in zijn-haar leven: Mind, Lichaam, Energie, Relaties & de Wereld, Dagelijks Leven en Creatie en Manifestatie.

Aan de hand van die 6 iconen mag jij lessen volgen in de School. De 3 levels van bewustzijn worden zoals je ziet aangesneden in elk vlak van je leven tijdens jouw reis in de School.

Les Informatie

Mind

De mind is een krachtige tool om het leven te creëren zoals jij dat zelf voor ogen hebt. De mind is in staat tot grootse manifestaties. Als je mind vol zit met allemaal verhalen van vroeger, met percepties en belemmerende overtuigingen en drama dan is er geen ruimte voor creatie. Dat kunnen we zeker wel veranderen en dat gaan wij ook samen doen.

Les Informatie

Lichaam

Het lichaam is jouw voertuig. Jouw lichaam kan heerlijk, fijn en krachtig aanvoelen. Het lichaam is in staat om jou van alles te vertellen. Het lichaam doet dat door seintjes te geven via je energie level, golven van gevoel, jouw ademhaling en je fysieke gestel. Als jouw lichaam in balans is en jij de taal van jouw eigen lichaam verstaat, voelt het leven krachtig en gebruik je je lichaam als een betrouwbaar ‘meet en leef instrument’. Wat het lichaam allemaal kan, zal je verbazen tijdens jouw reis op De Bewustzijn School

zwenergie

Energie

Alles is energie. Al onze lessen zijn er op gericht om jouw energie – jouw ‘zijnsbewustzijn’ – te verhogen tot aan de deur van ‘puur bewustzijn’ – daar waar alle tegenstellingen weg vallen en wij allemaal hetzelfde zijn. In de staat van puur bewustzijn word je niet langer geleid door het ego en sta je in contact met je eigen krachtige energie die jouw precies leidt naar waar jij moet zijn, naar de oorspronkelijke bedoeling van jouw leven! Om de taal van jouw energie feilloos te herkennen en te verstaan leren we je krachtige methodes en tools. Hoe meer je hiermee vertrouwd raakt, hoe sterker je in jezelf verankerd raakt en authentiek vanuit je eigen kern kunt gaan leven waar een nieuwe wereld voor je open gaat.

Les Informatie

Dagelijks Leven

In het dagelijkse leven bewegen wij ons in verschillende werelden (online & offline, werk, vrienden en familie, de maatschappij, de wereld) en maken wij ook deel uit van een collectief systeem. Om hier een positief effect op te kunnen hebben, ga jij eerst met jouw eigen vragen aan de slag die er voor jou toe doen. Als jij die vragen voor jezelf helder hebt beantwoord en jij voelt je daarin fijn en flowing dan heeft dat een positief effect op jouw dagelijks leven. In het dagelijks leven ga jij alles toepassen wat jij in jezelf hervonden hebt.

Les Informatie

Relaties en de Wereld

De relatie met jezelf is de spil van alle ontmoetingen die jij hebt. Ontmoetingen met jouw familie, vrienden en vriendinnen, je geliefde(s), collega’s en vreemdelingen zijn allemaal spiegels van jouw innerlijke zijn. Spiegels om jou te laten zien, te ‘ontwikkelen’ en te ‘ontmoeten’.
Grotere vragen met een wijder perspectief komen ook hier naar boven zoals: Hoe is bijvoorbeeld mijn relatie met de natuur, maatschappij en de wereld? Wat is mijn doel hier op aarde? Wat heb ik te geven?
Jouw eigen herboren liefde van binnen is de spil voor een liefdevolle verbinding naar buiten. Want om verbinding gaat het in het leven. Verbinding aangaan in die ruimte. Die ruimte die gevuld kan worden zonder oordeel, vooroordeel of labels maar uit een neutraal en liefdevol gevoel. Relaties die jij vanuit dit gevoel aangaat zijn ‘upliftend’, liefdevol en versterkend. Op De Bewustzijn School is er die ruimte om de verbinding aan te gaan met jezelf en met de ander.

Les Informatie

Creatie en Manifestatie

Hier duik je de diepte in met je heel menselijk vermogen om te voelen en te kijken wat jouw unieke gaven/talenten zijn. Wat is mijn doel? Wat is mijn passie en/of talent? Hoe geef ik daar uiting aan? Deze vragen ga je beantwoorden en hervinden tijdens de lessen op De Bewustzijn School. Tijdens de lessen komen methodes aan bod die jou net dat zetje kunnen geven naar ‘ zijns en puur bewustzijn’. Als jouw zielbestemming zich aan jou openbaart ga je merken dat het leven helemaal met jou mee beweegt. Dat het leven niet (meer) voelt als ‘trekken’ maar als ‘aantrekken en meebewegen’. Als je vanuit jouw ware ‘zijns bewustzijn’ jouw leven gaat leven, leef jij het leven wat voor jou bedoeld is. Flow, intens geluk en diepe vrede zijn het resultaat hiervan.

Leef Alchemie

De Leef Alchemie van De School is hieronder in 10 essentiële waarden genoemd en zijn gebaseerd op de leefwijze van de oprichtster Marieke van Meijeren.

 • Liefdevol naar jezelf en naar de ander
 • Zelfontwikkeling, Zelf empowerment en Zelfrealisatie
 • Bouwen aan open en liefdevolle relaties door te communiceren
 • Lichtheid en gekkigheid op de vloer
 • Een positief en vredig effect hebben op alles wat je kan aanraken in elk moment
 • Samen Zijn. Creëer je eigen ‘tribe’ met gelijkgestemden
 • Omarm en geef kracht aan verandering
 • Relax en Reis
 • Dankbaarheid, compassie, gelijkmoedigheid, zuiverheid, vergeving en nederigheid zijn alledaagse principes
 • Vier (in) het leven