“Je hebt je Droom ontvangen toen je koos om weer geboren te worden, daarin zit een verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid tot de Manifestatie. Je bent ervoor geboren om het te Doen. In Manifesteren schuilt de kracht, jouw Kracht!”

Marieke van Meijeren

Online Teacherschap Mariekekopie

 

“Ontwikkel Jezelf Met Deze Key Gewoontes, Business Technieken en Intuïtieve Skills Samen Met Een Online Community Zodat Jij Successen Creëert In Je Business & Life.”
* Word Online Teacher *


Heb jij helder voor ogen wat jouw droom is en wil jij deze manifesteren in de wereld? Of je hebt je droom al gevonden en je bent het al aan het doen maar je voelt je alleen en kan alle Business & Spirituele Tips wel gebruiken om te groeien en leren in ondernemerskennis? Of wellicht herken je het wel dat je meer bereik wilt hebben zodat je jouw podium nog beter kan pakken en meer klanten kan aantrekken?


Bezield Ondernemen

Ten eerste is het key om vanuit jouw kernwaarden, leefstijl en unieke krachten jouw onderneming neer te zetten. Daarin heb je meesterschap nodig in Zelfkennis (Spiritueel, Emotioneel, Mentaal en Lichamelijk), Ondernemerskennis & Skill ontwikkeling in Branding, PR, Marketing, Sales, Zichtbaarheid, Social Media en dat allemaal vanuit dat ene punt. Je ziel.

En dan gaat het gebeuren. Je bedrijf gaat ‘open’. Je klanten komen en je vliegt niet?! Wat is er gebeurd, vraag je je dan af? Ik heb toch een mooie website, ik maak toch die video’s? Ik ben toch op Social Media te vinden?

 

Wij kunnen je helpen, begeleiden en inspireren in al die skills en vanuit bezieling de stappen verder te maken. Concrete stappen en vooral: Ga ervoor.

You are born for it, Go for it!

ALLES IN GEMAK

Alles is Online. Je hoeft nergens naar toe.
Je leert in je eigen tempo vanuit jouw eigen favoriete plek.

Dit is wat je krijgt

 • EDUCATIE: 1 x per maand een Business Training +  Live Q&A met Marieke van Meijeren in de Online FB groep
 • EDUCATIE: 2 x per maand een Educatie Business Worksheet, voor jouw eigen ontwikkeling en the must knows voor het neerzetten en verder uitbreiden van jouw bedrijf. Elke keer nieuwe topics! Van branding naar workshop planning, van geld verdienen naar verdienmodellen, van bezieling naar zichtbaarheid
 • ZICHTBAARHEID: Als Online Teacher met foto, naam en professionaliteit op de website (klikbaar!)
 • BEREIK: 1 x per maand een blog. (Deze blog word na selectie van het team van DBS getoond)
 • BEREIK: AWAKE, the online magazine for change makers. Je komt er in te staan met naamsvermelding, website en je professie (klikbaar)
 • CONNECT & NETWORK: Online Platform voor vragen en antwoorden met elkaar. Ontmoetingsplek voor samenwerkingen, inspiratie en kennis. Samen sta je sterker dan alleen
 • TEACHERSCHAP: Als eerste de optie om als Teacher in aanmerking te komen op de school en deelname in The Business School
 • The Journey Map (t.w.v. €12,50), hét werkboek om je eigen proces inzichtelijk te krijgen met daarin concrete vragen en informatie over je Body, Mind & Spirit
 • Business Werkboek: topics over bezieling, persoonlijke ontwikkeling en klantenkennis (t.w.v. €57,50)
 • Meesterschap In Zelfvertrouwen Online programma van 8 weken (t.w.v. €140)
 • Voor slechts €32,50 volg je het maandelijkse exclusieve Live Business Event Training, voor de Teachers van De Bewustzijn School door Marieke van Meijeren
Online teacherschap 2

Je leert bij ons:

FUTURE BRANDING

Hoe je een succesvol merk bouwt, hoe je het naar the next level tilt en dat jouw merk zo groot kan worden als jij denkt en bent.

FINANCE

De kracht van je money mindset en hoe je je ondernemersdromen omzet in een realistisch financieel plan, zodat je het écht gaat doen.

MARKETING & SALES

Waar je website aan moet voldoen voor meer engagement, hoe je een autoriteit-status krijgt en ontdek je verschillende manieren van geld verdienen.

AMAZING CONTENT

Hoe je meer exposure creëert door middel van goede content en hoe je social media écht voor je kunt laten werken.

BEZIELD ONDERNEMERSCHAP

Wat je highest potential is, hoe je blokkades opheft en hoe je helder krijgt waar je vanuit je hart over 1 of 3 jaar wilt zijn.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Waarvoor je Facabook en Instagram Advertising kunt inzetten, hoe de Adsmanager werkt en hoe je de juiste doelgroep(en) bereikt.

Get Started Now

“Ontwikkel Jezelf Met Deze Key Gewoontes, Business Technieken en Intuïtieve Skills Samen Met Een Online Community Zodat Jij Successen Creëert In Je Business & Life.”
* Word Online Teacher *

Wil jij hier ook deel van uitmaken en samen verder groeien?
Je kunt kiezen uit deze twee opties:

IN GEMAK

Eenmalige betaling

Cadeau: de eerste maand van ons
 
2 x per maand Business Worksheets
1 x per maand Live Business Q&A + Training
Online Network and Connection
Gerichte Zichtbaarheid en Bereik
 

€303 (ex btw)
Geldig: 12 maanden

In gemak

MEER RUIMTE

Betaling per maand

Cadeau: de eerste maand is €19,50

2 x per maand Business Worksheets
1 x per maand Live Business Q&A en Training
Online Network and Connection
Gerichte Zichtbaarheid en Bereik
 

€27,50 per maand (ex btw)
12 maanden

In gemak en meer ruimte voor jezelf

Wie is Marieke van Meijeren?

Marieke, is de eigenaar van de revolutionaire school ‘De Bewustzijn School’ en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘The Lightrider’ genoemd. Ze is succesvol energiewerker en doet dit in kleine groepen en voor hele grote groepen. Naast de school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd voor evenementen, retreats, business programs om haar bezield ondernemerschap, diepe visie op en van het leven te delen en vooral mensen ‘bewuster van zichZelf te maken’. Want diep, licht en helder is Marieke.

Marieke leidt De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’ en dit gaat met succes.

Momenteel is zij haar boek aan het schrijven wat wordt verwacht in 2020

START NU EN KRIJG HUGE SPECIAL GIFTS!

***Alleen nu***

 • 30% korting op de eerste maand

Je betaalt maar €19,50 i.p.v. €27,50

 • Live Business Event

Je ontvangt een ticket voor een Live Business Event van Marieke van Meijeren op De Bewustzijn School t.w.v. €32,50

 • Meesterschap in Zelfvertrouwen

Je krijgt toegang tot het succesvolle: Meesterschap in Zelfvertrouwen Online 8 weekse programma t.w.v. €140

 • Energie sessie

Je ontvangt een audio van een energie sessie van Marieke van Meijeren t.w.v. €22,50

Online Teacherschap NIEUW

Heb je vragen?

We zijn blij om je te helpen en kijken uit naar je vraag, zodat jij de mooiste en passendste beslissing voor jezelf kan maken.

Reviews over De Bewustzijn School

Deze vier maanden hebben voor heel veel verdieping en rust gezorgd, maar ook voor het ontmoeten van hele fijne mensen. De zaterdagochtend sessies waren super waardevol, ik heb ervaren hoe veel mediteren met je doet, welke maskers ik draag en hoe ik geluk uit mezelf haal.  Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart. Ik weet nu wat mijn waarden zijn en hoe ik in mijn kracht kom te staan. Ik heb geleerd om dankbaar te zijn en kan intenser genieten van mooie momenten of kleine alledaagse dingen. Ik ben veel bewuster van mijn lichaam en mijn ademhaling en heb veel sneller door wanneer mijn gedachtes met me aan de haal gaan. Ik weet dankzij dit programma zoveel beter wie ik ben en waar ik voor sta.
Programma’s bij de Bewustzijn School zijn echt een feestje! Een feestje waarbij je jezelf flink gaat tegenkomen maar waar je ook zoveel uit gaat halen!
Maureen Leunissen

Het programma ‘Meesterschap in Succes’ ben ik gaan volgen nadat ik ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ had afgerond. Waar laatstgenoemde mij (opnieuw) heeft geleerd om op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken, als een klein zaadje dat in de naam van zelfliefde is geplant, ervoer ik dit programma ook echt als een vervolg hierop.
De lessen van Alice kan ik het best beschrijven als voeding, in de vorm van coaching, die nodig was om dit zaadje te laten groeien.
Ik ben op bewuste wijze door – al dan niet onbewuste- blokkades heen gebroken en een stapje dichter bij het gevoel van vrijheid gekomen dat voor mij noodzakelijk is om mijn creativiteit te laten stromen zodat het zich kan manifesteren in een uitingsvorm die bij mij past.
Ik heb er vertrouwen in dat dit het begin is van al het moois dat nog komen gaat, en ik hoef waarschijnlijk niet meer uit te leggen dat als de bloem in de vorm van het boek volledig in bloei staat, ik jullie op zal nemen in het dankwoord…

Namaste!

Aurélie Lever

Ik heb echt iets aan de school gehad en zal er nog terug komen. Het geeft je handvatten en focus op dat wat er echt toe doet. Leven vanuit liefde en je hart. Het heeft mij laten zien dat er meer mogelijk is dan ik denk. Ik denk dat iedereen er op een zeker moment baat bij kan hebben. Of je nu een burn-out door werk hebt, of dat je moeder bent geworden. Elke fase vraagt weer iets nieuws.

Leven vanuit liefde en je hart.

Ik wil jullie een compliment geven en bedanken dat jullie er zijn! Ben aangenaam verrast.

Bedankt!

Er wordt altijd zeer veel aandacht besteed aan de fijne details: rustgevende muziek, kaarsen, aankleding, dadels en heerlijke thee. Complimenten, dit maakt een bezoekje altijd extra persoonlijk en prettig!

Aandacht en Persoonlijk

Blijf vooral bestaan en groeien, dan ga ik graag in jullie flow mee. In mijn leven een echte verrijking door ‘thuiszijn’ te ervaren in mijn spirituele reis

Thuiszijn

Eigenlijk alle lessen zijn super! Hoge kwaliteit, mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik merk ook dat de Yoga lessen in vergelijking met andere Yogascholen in Amsterdam van hoge kwaliteit zijn.

Hoge Kwaliteit

De eerste keer. Voorzichtig loop ik de kleine traptreden op. Boven aangekomen zie ik links twee klapdeuren met witte gordijnen erachter. Dat moet het zijn. Ik ga door de klapdeuren, en ineens sta ik in een andere wereld. Een nieuwe wereld.

Dromerige melodieën bereiken mijn oren, en de geur van wierook dringt zachtjes mijn neus binnen. Vanachter de witte balie krijg ik een warm welkom. Voor welke les ik kom, en of ik hier al eerder ben geweest. Ik knik nee, ik ben hier nieuw. Daar is het toilet, en daarnaast de kleedkamer. De les is in de grote ruimte rechtdoor. Ik kan thee en water pakken, een eenvoudig houten bankje staat tegen een muur. Ik zie veel wit. En groen. Van bloemen in een vaas, planten in een pot. En kaarslicht, veel. De werkelijkheid glijdt van mijn schouders.

Dus hier is het, de School waar ik mijn bewustzijn kan ontwikkelen. Dat is de belofte, en hoewel ik nog geen les gevolgd heb of gesprek gevoerd heb, voel ik direct dat het klopt. Een prettige energie hangt in dit deel van het gebouw. Het is lastig te benoemen, maar het is er gewoon. Hoewel het niet gewoon is. Dit is de andere wereld. Waar een serene sfeer alle ruimte geeft, voor wat dan ook. Uit mijn hoofd en in mijn hart, dat is mijn verlangen. Handelen vanuit mijn diepste binnen, mijn ziel. Die mag hier groeien en dat voel ik. Ik ga open.

Mijn ogen worden zacht en mijn gezicht ontspant. Ik kan niet wachten tot wat mij hier te wachten staat.

De Eerste Keer

“Al vanaf het eerste moment was het liefde tussen mij en de Bewustzijnsschool. Wat een fijne plek om “mij”  te mogen zijn. Echt uniek! Ik heb genoten van de lessen, de lieve teachers, de thee en de inspiratie van mijn mede-schoolgangers. De reis die je met jezelf maakt is iets wat ik iedereen gun.”

read more

Marlies Thomassen

“Vanaf de eerste ontmoeting met De School, met Marieke was het echt passend voor mij. Het voelde echt -wauw-.

Je mag hier groeien in jouw zijn en daar ben ik mee bezig op mijn reis: ik ben aan het transformeren. Het inspireert me, verrijkt me, verrast me en toch voelt het allemaal heel vertrouwd. Het is voor mij alsof ik steeds meer thuis kom, ook al heb ik nog veel te leren.

Nu leef ik veel meer vanuit mijn kern en is er geen weg meer terug naar de oude patronen waarin ik mezelf eerst vastzette. Ik voel me nu bevrijd.”

Antoinette Lek

”Het ene moment luisterde ik alleen nog maar naar mijn hoofd, mijn wil. Het andere moment liet ik mij weer compleet gaan en overspoelden mijn gevoelens mijn ‘zijn’. Ik heb de afgelopen maanden een hele mooie reis bewandeld. Naar binnen. Telkens een stukje dichter bij mijn hart. Ik ‘snap’ mezelf steeds meer en meer. Ik herken patronen. Mijn hart is weer helemaal in the picture. Ik vertrouw weer op mijn binnenste, ik voel, ik leef. Ik ben alles én iedereen onwijs dankbaar en zou het heel fijn vinden als jij dit nog wil communiceren naar de teachers van de Bewustzijn School.”

Samantha Kroes

“Op de dag dat ik Marieke ontmoette, was ik eigenlijk al lichtjes verliefd op haar hele uitstraling. Ik herkende in haar mijn eigen krachtige kalmte, kalme kracht. Maar ook de verwondering, behorende bij de creatieve flowende energie. Toen ze me vertelde over de school, was deze er nog niet officieel, maar wel energetisch. En ik wist dat het bestond. Niet veel later bevond ik me in het gebouw als hostess, en was ik er écht onderdeel van. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook in het team heb ik ontwikkeling mogen doormaken als persoon zijnde. Ik heb de school zien groeien, en ik groeide mee. Zelfs nu ik er een halfjaartje niet meer ben geweest, is de impact nog steeds merkbaar. De woorden van Marieke (en de andere liefdevolle docenten) zijn in de tussentijd steeds meer op z’n plek gaan vallen. En ik snap het. Zoveel boeken heb ik gelezen op mijn spirituele pad, zoveel documentaires gezien. Maar die energetische aanraking op die magische serene plek heeft toch wel echt gezorgd voor een praktische shift. Alles wat ik in theorie wist, en wat ik ook echt begreep, kan ik nu VOELEN en ERVAREN. Sterker nog, ik LEEF het.”

Chantal Bakker