Premium Program

Meesterschap in Zelfvertrouwen

‘Mastering YourSelf Is The Greatest Gift You Can Give YourSelf And The World’

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

PERSOONLIJK 8 WEKEN PROGRAMMA

Meesterschap in Zelfvertrouwen

In dit premium programma krijg je diepe inzichten hoe jouw eigen atlas van binnen is opgebouwd. Jouw atlas is de weg die jouw Mind en Body van binnen elke keer bewandelt, waardoor je zelfvertrouwen blokkeert en niet naar boven komt. Hierdoor ervaar je stress en niet het optimale geluk in je dagelijks leven. Dit kan zich uitten in bijvoorbeeld depressie, burn out, mentale & lichamelijke blokkades, slapeloosheid en eetstoornissen.

Je coach Alice Rientjes en The New Teachers laten aan de hand van verschillende technieken zien hoe je dit daadwerkelijk oplost (verlichting) en dat je echt altijd anders kan kiezen (empowerment).

We bewegen van ons innerlijk geprogrammeerde Atlas waar we blokkades voelden naar een nieuwe Atlas. Een nieuwe atlas die bestaat uit stress reduce, een positieve mindset, meer lichamelijke ruimte en nieuwe liefdevolle inzichten. Om jou kracht te geven en te helpen om het leven te creëren waar jij naar verlangt!

 

Voor wie is dit programma: ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ geschikt?

 • Mensen die écht willen
 • Mensen die openstaan voor nieuwe levensmogelijkheden zoals; optimal health, ultimate happiness and inner peace. “Having a centered well-being in an always rush-hour society.”
 • Mensen die een nieuwe (carrière) stap willen maken
 • Mensen die achter een eigen levensmissie willen komen
 • Mensen die rust en kracht willen ervaren en standvastig voor zichzelf willen staan. Jouw plek in nemen in de wereld
 • Mensen die voor, in of net uit een burn-out komen en een nieuw leven willen opbouwen van binnenuit naar buiten.

Leef nu het leven van je dromen!

Leer in 8 weken het geheim van Zelfvertrouwen

Wat je kunt verwachten van het Premium Program Meesterschap in Succes:
 • 18 unieke lessen met meer dan 36 uur aan kennis, inspiratie en Persoonlijke Begeleiding 
 • Community of Likeminded mensen waar jij induikt
 • Meer persoonlijk geluk en kracht
 • Check-in en ‘Life Partner’ koppeling. Dit voor jouw motivatie, empowerment en groei. Samen doe je het!
 • Helder doel(en) formuleren
 • Eigenaarschap nemen over je eigen leven
 • The Journey Map: het Werk & Journalingboek waar informatie, inspiratie, handvaten en zelfinzicht opdrachten instaan

INVEST IN HAPPY

Vanaf nu kies je er voor om andere keuzes te maken: niet meer vanuit angst, stress, beperking en tekort te leven maar uit liefde, eenheid en overvloed.

Dit is jouw kans om een nieuwe richting in te slaan! Welke richting kies jij? Een nieuwe richting in gaan is nu simpeler met jouw persoonlijk premium programma: Meesterschap in Zelfvertrouwen en kennis die je nu in jezelf hebt op gedaan. Een nieuw leven staat klaar om opnieuw ingericht te worden door jou. The Real Magic Is Happening!

THE EVOLUTION OF EDUCATION

Op school leren we alles over hokjes, cijfers en letters maar de kunst van het leven, persoonlijk en zakelijk succes en dieper bewustzijn word ons niet geleerd. De visie van De Bewustzijn School is juist om Revolutionaire & Uitzonderlijke Educatie aan te bieden zodat meer mensen weer het leven gaan designen vanuit hun eigen visie en missie en dit op ‘extraordinary’ manieren weer (be)leven!

Met dit complete programma voor de Mind, Body & Spirit ga jij de verandering in jezelf blijvend maken. Geen weg meer terug naar het verleden maar stevig in het heden staan, blakend van zelfvertrouwen en een open blik naar de toekomst die jij gaat vormgeven. Door het volgen van jouw dagelijkse lessen waaronder Mindset training, Persoonlijke & Professionele ontwikkeling, Meditatie en Yoga die je bij ons volgt, ontstaat er een duurzame verandering in jezelf zodat jij weer het leven gaat creëren die jij voor ogen hebt. Denk aan je gezondheid, energie level, ontwaken, carrière keus, persoonlijk geluk en jouw (liefde) relaties.

RESULTS

 • Meer energie en zelfvertrouwen
 • Luisteren naar je intuïtie
 • Luisteren naar je lichaam
 • Bewustwording van kwaliteiten en valkuilen
 • Meer persoonlijk geluk en kracht
 • Beter herkennen van grenzen en het aangeven hiervan
 • Minder stress in belemmerende overtuigingen en beslissingen durven te nemen
 • Betere balans tussen werk & privé
 • Time Management & Leiderschap skilss
 • Aanwezig zijn in het hier en nu, je ervaart het leven vanuit een dieper bewustzijn en wonderbaarlijker

8 WEKEN PROGRAMMA

Week 1 tot en met Week 4:

Start 8 januari 2018: Check-in & Meet The Group met je teacher Eva Kaldenbach, voor al jouw persoonlijke vragen en jouw doel. In deze sessie krijg jij ook je ‘life partner’ aangewezen. Je steunt elkaar en empowert elkaar in het doorlopen van dit unieke programma. De Check-in sessie duurt ongeveer 1 à 1.5 uur met de groep en Eva.

Zaterdagochtend 09.30 – 11.30 uur: Transformatiecirkel.

Data: 13, 20, 27 januari en 3 februari 2018

Mindset training les waarin oude, negatieve en blokkerende overtuigingen inzichtelijk gemaakt worden en verlicht worden aan de hand van het succesvolle en eeuwenoude techniek: vergiffeniswerk.

Dinsdagavond 20.15 – 21.45 uur OF Zaterdag 13.30 – 15.00 uur:

Yin Yoga + Meditatie aansluitend

Week 5 tot en met Week 8

Zaterdagochtend 09.30 – 11.30 uur: Persoonlijk Ondernemerschap. In deze lessen staat de opbouw centraal van jouw kennis. Jouw kennis in doelen stellen, geld, ownership nemen, actie plan maken en het ook daadwerkelijk ook gaan doen.

Data: 10, 17, 24 februari 2018 en 3 maart 2018

 

Daarnaast volg je een keer in de week een Meditatie les. Je mag kiezen welke dag of meditatie jou het beste uitkomt vanuit het Leefstijl Lesrooster

Week 8

Check-out 5 maart 2018 18.30 tot 19.30 uur. Groepsessie met Eva Kaldenbach, voor al jouw persoonlijke vragen en jouw behaalde resultaten. En jouw volgende plan helder krijgen. Waar wil jij nu heen? Wat zijn je doelen? Hoe ga je dat verwezenlijken?

WHAT TO EXPECT

Marieke van Meijeren heeft dit zelf allemaal ondervonden en leeft haar leven zo al een lange tijd. Zij heeft het volgende voor jullie in kaart gebracht en een Atlas (zoals zij dat noemt) voor 8 weken gemaakt waarin de resultaten bij iedereen mindblowing zijn.

 1.  Start sessie met Check-in en ‘Life Partner’ koppeling. Dit voor jou motivatie, empowerment en groei. Samen doe je het!
 2. Helder doel(en) formuleren en eigenaarschap overnemen
 3.  Vastomlijnd programma volgen bij De Bewustzijn School die aan de hand van succes resultaten door 250 studenten gevormd is.
 4.  Email begeleiding van de Coaches bij jouw vragen
 5.  Tools voor thuis van The New Teachers.
 6.  The Journey Map: het Werk & Journalingboek waar informatie, inspiratie, handvaten en zelfinzicht opdrachten instaan
 7.  Begeleiding en Q&A na de les bij The New Teacher als jij vragen hebt
 8.  Check-out: groepsafsluiting van jouw programma met je coach Alice Rientjes van 30 minuten
 • Deze vier maanden hebben voor heel veel verdieping en rust gezorgd, maar ook voor het ontmoeten van hele fijne mensen. De zaterdagochtend sessies waren super waardevol, ik heb ervaren hoe veel mediteren met je doet, welke maskers ik draag en hoe ik geluk uit mezelf haal.  Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart. Ik weet nu wat mijn waarden zijn en hoe ik in mijn kracht kom te staan. Ik heb geleerd om dankbaar te zijn en kan intenser genieten van mooie momenten of kleine alledaagse dingen. Ik ben veel bewuster van mijn lichaam en mijn ademhaling en heb veel sneller door wanneer mijn gedachtes met me aan de haal gaan. Ik weet dankzij dit programma zoveel beter wie ik ben en waar ik voor sta.

  Programma’s bij de Bewustzijn School zijn echt een feestje! Een feestje waarbij je jezelf flink gaat tegenkomen maar waar je ook zoveel uit gaat halen!
  Maureen Leunissen
 • Het programma ‘Meesterschap in Succes’ ben ik gaan volgen nadat ik ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ had afgerond. Waar laatstgenoemde mij (opnieuw) heeft geleerd om op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken, als een klein zaadje dat in de naam van zelfliefde is geplant, ervoer ik dit programma ook echt als een vervolg hierop.
  De lessen van Alice kan ik het best beschrijven als voeding, in de vorm van coaching, die nodig was om dit zaadje te laten groeien.
  Ik ben op bewuste wijze door – al dan niet onbewuste- blokkades heen gebroken en een stapje dichter bij het gevoel van vrijheid gekomen dat voor mij noodzakelijk is om mijn creativiteit te laten stromen zodat het zich kan manifesteren in een uitingsvorm die bij mij past.
  Ik heb er vertrouwen in dat dit het begin is van al het moois dat nog komen gaat, en ik hoef waarschijnlijk niet meer uit te leggen dat als de bloem in de vorm van het boek volledig in bloei staat, ik jullie op zal nemen in het dankwoord…

  Namaste!

  Aurélie Lever
 • Ik heb echt iets aan de school gehad en zal er nog terug komen. Het geeft je handvatten en focus op dat wat er echt toe doet. Leven vanuit liefde en je hart. Het heeft mij laten zien dat er meer mogelijk is dan ik denk. Ik denk dat iedereen er op een zeker moment baat bij kan hebben. Of je nu een burn-out door werk hebt, of dat je moeder bent geworden. Elke fase vraagt weer iets nieuws.

  Leven vanuit liefde en je hart.
 • Ik wil jullie een compliment geven en bedanken dat jullie er zijn! Ben aangenaam verrast.

  Bedankt!
 • Er wordt altijd zeer veel aandacht besteed aan de fijne details: rustgevende muziek, kaarsen, aankleding, dadels en heerlijke thee. Complimenten, dit maakt een bezoekje altijd extra persoonlijk en prettig!

  Aandacht en Persoonlijk
 • Blijf vooral bestaan en groeien, dan ga ik graag in jullie flow mee. In mijn leven een echte verrijking door ‘thuiszijn’ te ervaren in mijn spirituele reis

  Thuiszijn
 • Eigenlijk alle lessen zijn super! Hoge kwaliteit, mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik merk ook dat de Yoga lessen in vergelijking met andere Yogascholen in Amsterdam van hoge kwaliteit zijn.

  Hoge Kwaliteit

ENROLL NOW TO YOUR NEW YOU!

INVESTMENT 

Jij krijgt het Premium Programma (t.w.v € 990 ) waar Marieke al ruim 12 jaar lang naar leeft en zelf heeft ondervonden, ontwikkeld en haar een intens gelukkig, licht en zakelijk succesvol (leeft haar droom) geeft voor € 298. Ga ervoor.

WHAT YOU GET

 • 18 unieke lessen met meer dan 36 uur aan kennis, inspiratie en begeleiding allemaal om je negatieve overtuigingssysteem helder te krijgen en jezelf te resetten en up-to-graden
 • Specifieke oefeningen en technieken om jou te begeleiden en te helpen om naar een hoger niveau te gaan in je bewustzijn en je persoonlijk en zakelijk leven
 • Community of Likeminded mensen waar jij induikt
 • Informatie en ondersteunend materiaal zoals: meditaties,
 • muziek, online inspirators, boeken die The New Teachers met je delen in de lessen.
 • Altijd op de hoogte van de Life Events, nieuwste programma’s en dagelijkse inspiratie via de sociale kanalen van de school.

EXTRA GIFT

Jij mag aan een iemand die dit echt wilt en ook gaat gebruiken deze Gift geven:

1e maand gratis van het Lidmaatschap bij De Bewustzijn School + het persoonlijk intakegesprek. Waarde van €113.

ABOUT THE TEACHER

Wat kun jij doen om recht te doen aan jezelf, zodat je al je gaven kan delen met anderen? ~ Patricia Spadaro

Ik vind het prachtig om anderen te begeleiden zichzelf liefdevol te omarmen, zodat ze in hun kracht komen en kunnen gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn. De lessen zijn gebaseerd op onder andere tantra, mindfulness, compassie, The Work en NVC.

HIGH HELLO SERVICE!

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail of bel naar 06-29566139 gerust.

Special Note: Informeer bij je werkgever of het Premium Programma en/of lidmaatschap declarabel is.

ABOUT THE FOUNDER

Marieke wordt ook wel de Spreekster van De Nieuwe Wereld genoemd.

Ze is benoemd tot een van de Duurzame Jonge top 100 ondernemers van Nederland. Met interviews in de Marie Claire, Grazia, Cosmopolitan, Yoga Magazine, RTL Z en tientallen blog&vlog publicaties heeft zij een duidelijk doel.

Zij is op een missie.

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!