Meesterschap in Ondernemen

Dé Masterclass voor Ondernemers van de Nieuwe Wereld

Op 28 augustus organiseert Marieke van Meijeren, een van de top 100 meest duurzame jonge ondernemers, weer een unieke Masterclass “Meesterschap in Ondernemen. Tijdens deze Masterclass deelt Marieke haar ondernemers ervaringen en kennis over het verkrijgen van een succesvolle onderneming en hoe jij dit ook concreet kan toepassen bij jezelf. Je gaat direct ook zelf aan de slag!

De eerstvolgende Masterclass van Marieke vindt plaats op dinsdag 28 augustus 2018 van 19.00 – 21.00 uur.
Wat jij leert als je meedoet:
 • Wat dé 5 Pijlers zijn van een succesvolle onderneming
 • Hoe je meer zelfvertrouwen en moed krijgt om te starten, je plek in de wereld in te nemen en verder (uit) te bouwen
 • Hoe je de impact maakt die jij voor ogen hebt
 • Wat de Do’s & Don’t zijn van ondernemen
 • Energiemanagement: zodat je niet in een burn-out terecht komt
 • Geldmanagement, het fundament van je bedrijf!

“Ik deel met jou hoe je nou een Purpose Driven onderneming uitbouwt en het succesvol in de wereld zet.”

De Masterclass

Wat kun je precies verwachten tijdens zo’n Masterclass “Meesterschap in Ondernemen”? Tijdens deze twee uur durende masterclass:

 • Deelt Marieke on the spot wat de in’s & out’s zijn van het vak ondernemerschap en hoe zij De Bewustzijn School binnen 2 jaar naar een gevestigde naam in Amsterdam heeft gelift
 • De ultieme ontmoeting van gelijkgestemde ondernemers die willen, van startende, beginnende ondernemers tot succesvolle en ervaren ondernemers. Het is dé avond om je netwerk uit te bouwen
 • Zes opdrachten om inzichtelijk te krijgen waar je staat, hoe je moet beginnen en hoe je er komt
 • Praktische ondernemerstools die jij kan gebruiken om jouw onderneming (uit) te bouwen
 • Je maakt kans om je op die avond in te schrijven voor de succesvolle 6 maanden opleiding: The Business School. Gelimiteerde plekken aanwezig en reeds al plekken verkocht

Er zijn 20 unieke plekken beschikbaar voor deze Masterclass. Het is een exclusieve avond voor mensen die écht willen. Claim je spot voor 28 augustus a.s., want vol = vol!

“2018 is jouw jaar. Jouw Jaar van Goud. Start, kom in beweging en ga ervoor.”

Marieke is oprichtster van de revolutionaire school ‘De Bewustzijn School’ en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Ze leidt De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’  wat met succes gaat en wil dit ook met jou delen.

Datum en locatie

De aankomende Masterclass “Meesterschap in Ondernemen” is op dinsdag 28 augustus 2018 en vindt plaats in De Bewustzijn School aan de Keizersgracht 467 te Amsterdam. De Masterclass start om 19.00 – 21.00 uur en de deuren staan open vanaf 19.30 uur. Er is plek voor 20 ambitieuze ondernemers! Wil je erbij zijn? Bestel dan via de knop hieronder je ticket in de shop!

Testimonials
“Ik heb de grote keuze al gemaakt door mijn baan op te zeggen en voor mijn passie en doel te gaan.”

~ Anna

 

“Heb met heel veel plezier de cursus ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ gevold en ben doorgegaan met ‘Meesterschap in Geluk’. Keek er naar uit om de visie een keer te horen gericht op ondernemerschap.”

~ Lijanne

 

“Nice! Een groep van ondernemers die elkaar inspireren, ondersteunen en samen groeien.”

~ Gerlanda