Als je intapt in de verschillende krachtige Mind Waves die wij als mens hebben zoals de Alpha, Beta, Theta, Delta en Gamma staat, ben je meester over jouw Energetische en Menselijk leven.

Door jouw Mind te trainen, het Hart tot leider te maken en jouw bewustzijnsniveaus toe te eigenen en te verhogen opent het de deuren naar krachtige intuïtieve begeleiding, creativiteit en Psychic Potential. Die staat van Zijn komt het dichtstbij de verlichting staat.

Beweeg jezelf naar Meester. Meester over jouw Intuïtie en creëer actief jouw Gewenste Wonderlijke Leven.

700+ students enrolled
9 Hours of Training
Online Program

Wat als je leven al geschreven staat in jou? En dat je geboren bent met een speciale en unieke reden?

Wat een levensvoldoening zou daaruit voortkomen als jij wist hoe je daar in kan tappen. Het geschreven deel in jou is jouw unieke blueprint. Het deel wat uit Het Universum komt en wat je moeiteloos kan leren bereiken, door je bewustzijnsniveau te verhogen. Door jezelf te leren te bewegen door de bewustzijnslagen heen en jezelf in één lijn brengen met je Ziel, Je hoogste Zelf, de Aarde en het Universum. Dan gaat alles zich samenspannen om jouw unieke gaves tot uiting te brengen. Je zal verrast zijn hoeveel meer en hoeveel gemak er in schuilt als je dit eenmaal voor jezelf door hebt.

Maar vandaag de dag zijn er nog steeds zo veel mensen die zich ongelukkig en ontevreden voelen over waar hun leven naar toe gaat. Het gevoel hebben dat ze daar niks aan kunnen doen en dat het maar overal naar toe gaat.

WhatsApp Image 2020-12-23 at 15.03.31

Maar wat nu als dit een teken is, dat je je richting mag veranderen? En wat nu als jij al die tekens kan verstaan, begrijpen en kan toepassen. En wat nu als ik, Marieke van Meijeren, je vertel dat je uniek bent en dat als je je weet over te geven aan je intuïtie, je ziel en hoogste zelf het leven je steunt, rijkelijk beloont, verbindt met de juiste relaties voor jou en je geluk als een fontein door je heen stroomt.

 

Natuurlijk, als jij het toe laat. Ben je er klaar voor?

De 3 Bewustzijnslagen waar je mee gaat werken
Explore The Highest Levels Of Spiritual Consciousness

Meesterschap in Intuitie van Marieke van Meijeren is designed om jou te helpen om te ascenderen door de 3 lagen van bewustzijn. Elke laag opent je wonderbaarlijk naar verbinding en sterker wordende intuïtieve krachten, omdat je steeds meer in een lijn komt met wat ervoor jou is. Psychic Potential, krachtige intuïtieve begeleiding en wonder van het leven wordt jouw dagelijkse werkelijkheid.

Your true essences will awaken in you!

Dit proces gaat veel verder dan boeken lezen en het intellectueel begrijpen van de materie over spiritualiteit en bewustzijn-methodes die je misschien in het verleden geprobeerd hebt. In plaats van je intellectueel te leiden naar helderheid en intuïtie, herontdek je het hier juist uit een puur bewustzijn en instinct die diep van binnen in jou aanwezig is. Hier ontdek je ook wat pure helderheid is en wat bijvoorbeeld succes en voldoening voor jou echt betekent – zodat je tot ware wasdom en uiting mag komen tot de Grootsheid die er in je zit.

Dit is hoe je boven de doelen en levensstandaard stijgt die jou niet langer dienen. En laat je de gevoelens los van ontevredenheid, stuurloosheid en leegte die voortkomt uit een spiritueel mis-aligned leven.

In plaats daarvan ben je eindelijk vrij om het leven te shapen in gemak vanuit meesterschap in intuïtie. Het leven wat vanuit jouw Ziel geleefd wilt worden!

Level 1
Ego Bewustzijn

Op dit eerste niveau kunnen veel problemen, stress en obstakels worden ervaren. Het leven voelt als een rivier waarin je continue tegen de stroom op moet zwemmen. Frustraties, angst, chaos en drama voeren vaak de boventoon. In deze staat ervaar je onrust, blijf je oplossingen buiten jezelf zoeken en verval je in herhalingen. Net zolang totdat je kunt zien dat de antwoorden zich niet buiten je maar binnen in je te vinden zijn.

Level 2
Zijns Bewustzijn

Wanneer je naar dit niveau toe beweegt komen antwoorden en oplossingen steeds spontaner naar boven. Obstakels zie je nu steeds minder als problemen, maar als uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Op dit level ben je in staat oude patronen, meningen en oordelen te overstijgen, ook omdat je kunt begrijpen hoe deze ooit zijn ontstaan. Je identificeert je niet langer met al je gedachten en snapt dat je deze hébt maar niet bént. Hierdoor kan je alles in je leven steeds duidelijker observeren. Alsof je door de ogen van een toeschouwer naar je zelf kijkt. Op dit niveau leer je luisteren naar je eigen ‘zijn’ en ‘zielsbestemming’ en hebben angst en onrust plaats gemaakt voor verwondering en rust. Je ervaart weer liefde voor het leven, voelt een diep vertrouwen en staat open voor nieuwe kansen.

Level 3
Puur Bewustzijn

In dit bewustzijn bestaan geen problemen meer en ervaar je non-dualiteit, daar waar geen tegenstellingen zijn complete éénheid heerst. Met een puur bewustzijn zie je alles spat helder en precies zoals het is. Je voelt je ‘vol-ledig’ en geheel in verbinding met alles en iedereen om je heen. De buitenwereld is een afspiegeling van jouw binnenwereld; zonder conflict en verwarring, in totale harmonie, zonder interne dialoog en dus volmaakt. Het ego heeft zich over gegeven aan jouw ‘hogere Zelf’; de Levenskracht die je in je voelt stromen. Eenmaal in dit bewustzijn verloopt je leven moeiteloos en ‘word je gedaan’. En net zoals een plant die naar het licht groeit, leiden al jouw verlangens naar het beste resultaat voor jezelf, je medemens en de wereld.

Meet your Teacher: Marieke van Meijeren
Spreekster, Schrijfster en Founder van De Bewustzijn School

“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.
Marieke van Meijeren, is oprichtster van De Bewustzijn School en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke.
AS SEEN ON
Elle
Happiness
Flow
cosmopolitan
Marie claire
iedereenverlicht
harpersbazaar
Yoga Magazine
RTL Z
Grazia

Links: Marieke met Sanny Verhoeven (Sanny Zoekt Geluk) tijdens The New Beginning 2018. Rechts onderin: Marieke met Choreografe Revé Terborg tijdens The New Beginning 2019. Rechts Bovenin: Mariekes Summer Solstice Transcendente Reis met 200+ bezoekers.

ERVARINGEN MET MARIEKE
“Wat een mooie, bijzondere en goede sessie heb ik met je mogen ervaren waauw! Ik ga steeds meer mijn eigen kracht, vertrouwen en energie voelen door onze gesprekken en de lessen op De Bewustzijn School. Mijn leven is nu ook echt aan het veranderen, een nieuwe koers ingezet. Deze transformatie is spannend en Lifechanging maar voelt zo goed, krachtig en energievol!”
~ Antionette Lek
client
“Aan Marieke’s energie voel je meteen dat zij een bijzondere vrouw vol kracht, lust en levensenergie is. Met haar in een ruimte zijn voelt als thuiskomen. Bij haar, maar ook bij jezelf, in je hart. Zij heeft de gave mensen hun eigen hogere bewustzijn te laten ervaren. De gulle, liefdevolle manier waarop zij deze gave met de wereld deelt is bewonderenswaardig, inspirerend en life changing.”
~ Anne Barnhoorn
Winnares ‘Gouden Kalf’ Scenario Schrijfster
“Marieke als jij spreekt dan gebeurt er iets in mijn hele lichaam. Jouw woorden voel ik direct, hebben zoveel betekenis, zoveel diepte. Maar misschien nog meer je manier van spreken, de rust, het naar binnen keren en dan spreken vanuit je hart, wat ik voel/wat mij raakt.”
~ Riemke Ruitenbeek
Studente Psychomotorische Therapeute
“Op de dag dat ik Marieke ontmoette, was ik eigenlijk al lichtjes verliefd op haar hele uitstraling. Ik herkende in haar mijn eigen krachtige kalmte, kalme kracht. Maar ook de verwondering, behorende bij de creatieve flowende energie die zij uitstraalt. Magisch! Zoveel boeken heb ik gelezen op mijn spirituele pad, zoveel documentaires gezien. Maar die energetische aanraking op die magische serene plek heeft toch wel echt gezorgd voor een praktische shift. Alles wat ik in theorie wist en wat ik ook echt begreep kan ik nu VOELEN en ERVAREN. Sterker nog ik LEEF het.”
~ Chantal Bakker
Writer, Quotemaker, Blogger

WHAT YOU’LL LEARN

1. Heal Past Trauma’s

Leer je oude programmeringen, je bedachte identiteiten en je vastgeroeste patronen te zien en op te lossen. Zodat door je -profound new inner space- je Ziel meer ruimte inneemt en jij daardoor toegang krijgt tot oneindig potentieel, oplossingen en connectedness.

2. Bereik verschillende Bewustzijnsniveaus gedurende de dag

Train jezelf om verschillende Bewustzijnsniveaus te bereiken gedurende de dag, zodat je direct toegang hebt tot intuïtieve guidance, creativiteit en Hogere Altered States van je Mind.

3. Zelf Transcendent Reizen

Leer de bewezen technieken voor Trancedente Reizen, zodat je in de diepe Theta, Delta en Alpha Staat kan blijven en kan shiften.
Duizenden mensen zijn hierdoor al geshift in bewustzijn en leven hun gewenste leven vanuit Hart, Psychic Potential en Connectedness. Hier vind healing, channeling, rust, geluk en creativiteit plaats.

4. Technieken voor Advanced Mind Visualisatie

Deze simpele techniek hebben velen toegepast voor het succesvol behalen van tentamens, wedstrijden, het opzetten van een bedrijf en het creëren van het gewenste leven. Deze techniek is ook beschikbaar voor jou.

5. Integreer de Profound Day Routine van Marieke van Meijeren

Voor ultieme toegang en connectie met het Hart, Mind State -Theta en/of Alpha- en laat je Universeel leiden.

6. Rapid Transformational Wonder Rewiring

Shift direct van een stressvolle realiteit naar een uplifting en loving realiteit. De Vergeving Techniek staat hierin centraal. Stap voor stap komt dit Transformational Wonder aanbod in het programma.

7. Heal Yourself, Heal Others, Heal The World

Door de beste en hoogste resultaten te behalen in jezelf met healing, ben je direct een inspiratie voor healing van anderen. Je omgeving transformeert wonderbaarlijk mee op jouw nieuwe Hoge Bewustzijns-Vibe en zo help je direct aan De Nieuwe Wereld

8. Visioning

Accepting what is already there for you! Niet zelf creëren of hard werken, maar ontvangen wat er diep van binnen uit jou wilt komen. Aan de frequentie stroom van Moeder Aarde en het Universum overgeven. Je unieke plek hier op Aarde en je gift aan de wereld innemen en leven.

Het Curriculum
Ontdek het Curriculum van Meesterschap in Intuïtie
Meesterschap in Intuïtie is een 12-weekse reis naar binnen, waarin je de krachten herontdekt die altijd in je hebben gescholen. Elke dag, of wanneer het jou uitkomt, sluit je aan bij Energiewerker Marieke van Meijeren en duizenden anderen terwijl zij je leert in te tunen op jouw Ziel door jouw Hart en Intuïtie.
Marieke van Meijeren is benoemd tot De Spreekster van De Nieuwe Wereld en heeft al tienduizenden mensen geholpen naar een meer Zielsgedreven leven. Dit online programma dat geheel ontworpen is door haar is een van de beste alternatieven op een 1-op-1 met haar. Je leert alles dat zij in de afgelopen 20+ jaar heeft geleerd in slechts 30-60 minuten per week. Ze neemt je helemaal mee door de drie bewustzijnslagen, zodat jij daar Meesterschap in neemt en je jouw eigen deuren opent naar jouw Gewenste, Wonderbaarlijke Leven.
Aan het einde van dit traject heb jij Meesterschap over jouw Intuïtie, in plaats van dat je het gevoel hebt dat het leven jou leidt. Je volgt de synchroniciteiten en signalen van het Universum die voor jou bedoeld zijn moeiteloos en creërt jouw leven dat helemaal in lijn is met je Ziel.
Ontdek in dit stadium jouw onbewuste en bewuste verhalen rondom slachtofferschap. Dit is de eerste stap naar bewustwording en het expanderen van je bewustzijn. Je onbewuste stukken zullen omhoog komen voor transmutatie, zodat je helderheid in je gedrag, denken en voelen krijgt. Vanuit de transmutatie kan jij je bekrachtigd en als nieuw gaan voelen.
 • Begrip en helderheid krijgen over onbewuste stukken waar jij nog oude verhalen afspeelt die jou blokkeren naar jouw gewenste leven
 • Heel jezelf door jezelf op de juiste plek te zetten in of uit een groep of familie systeem, die beklemmend, zuigend of neerwaarts voelt. Leer om oordelen en veroordelen te zien en niet meer aan te willen verbinden
 • Transformeer je gedachten die steeds maar in de cirkel van negativiteit komen
 • Leer het succesvolle model van Vergeving toe te passen
Op dit niveau van bewustzijn zie je dat er geen problemen en moeilijkheden meer zijn, maar oneindige mogelijkheden en kansen. Je begrijpt dat je gedachten ‘hebt’ maar niet bent. Hier ga je leren om diep van binnenuit te gaan leven en dat naar buiten uit te dragen. Vanuit ware kracht.
 • Je leert vanuit het Observerende Model naar jezelf te kijken
 • Je leert door middel van meditaties naar je ziel/zijn te luisteren en de relatie opnieuw op te bouwen, te maken en steeds naar terug te keren
 • Je leert technieken die Marieke dagelijks toepast zoals o.a. het Innerlijk Gesprek in stilte
 • Door de verschillende technieken toe te passen zal je zielsbestemming steeds dichterbij komen
 • Je leert dat het een ‘Inclusief Universum’ is: om vertrouwen diep te integreren zullen we de beroemde Hart Start Oefening toepassen en hart gecentreerde oefeningen samen doen die jou versterken in je gewenste leven te leven en uit te dragen
 • Je leert geven en ontvangen techniek. De oneindigheid van een overvloedig leven. Het Universum raakt nooit op: het is een continue stroom van inwaarts en uitwaarts. Jij leert hoe je dit kan toepassen met de kracht van je Mind en de gekoppelde actie. Ook wordt je psychic potential wakker(der).
Dit is het bewustzijn stadium waar je ware Visioning en Gewenste leven begint. Je ontdekt hoe je jezelf in een bewustzijnsstaat kan brengen waardoor jouw grootste kracht en waarheid van het leven door je heen kan stromen. Moeiteloos. Omdat je ingetapt en Hoog Uitgelijnd bent met intuïtie, inspiratie en het Goddelijke.
 • Je ontdekt het Puur Bewustzijn en leert hierin actief naartoe te gaan. Je ontdekt op een heel diep niveau dat het leven vóór je is en niet tegen je is
 • Je past het Universele Model van Marieke van Meijeren toe in alle segmenten van je leven. Zodat je begrijpt dat jij overal macht over hebt. Je stuurt jezelf in het gewenste leven
 • Je overgeven aan het Universum. Het Universum heeft je MEER te geven dan dat jij kan denken. Je leert in dit stadium hoe jij je succesvol, zonder er met ego controle erin te zitten, overgeeft aan het Universum
 • The Holy Allignment Roadmap: je ontwaakt in je Natuurlijke Ritme, het Ritme wat jouw hart uitdraagt. Eenmaal ingeklikt in dit ritme, kom je in jouw ‘Heilige Allignment’. Vanuit hier ontvouwt jouw gewenste leven. Marieke van Meijeren begeleidt jou hands-on in dit proces
Breek jezelf vrij van de illusie van afgescheidenheid en trancedeer het ego. Je ervaart weer de golven van Puur Bewustzijn en de magie van jouw intuïtie en inspiratie.
 • Leer jezelf in de verschillende Altered Mind States te brengen, zodat de ontvouwing van jouw Ziel, intuïtie en Goddelijke begeleiding door jouw zintuigen en bovennatuurlijke zintuigen ervaren worden
 • Ontdek waar jij als Ziel vandaan komt en verwelkom je Heavenly Family in je dagelijkse leven voor ondersteuning en begeleiding
 • Unlock Your Holy Gifts: Hands on het Alchemistische proces toepassen; zodat jij de Heilige Cadeaus ontvangt die het Goddelijke voor jou heeft, nadat je door diepe onbewuste lagen bent gegaan van het ego
 • De Verlichting staat is er voor iedereen. Ook voor jou
Vanuit het Puur Bewustzijn zien en voelen we dat we EEN zijn met alles wat er leeft en is. We leren dat we vanuit verschillende dimensies verbinding kunnen maken. Maar nu, het allerbelangrijkste, is dat je leert je over te geven aan het Leven wat ER VOOR je is, in plaats van het leven dat jij WILT hebben.
 • Visioning: Ontdek wat het Goddelijk voor leven voor jou heeft. Meestal is dat een leven boven al je eigen verwachtingen. Door Visioning toe te passen, kan het beeld of gevoel diep van binnen komen in plaats van dat je een beeld maakt (visualisatie)
 • Je leert te voelen wanneer je in de verkramping en controle zit en hoe je vanuit daar weer naar overgave en vertrouwen komt. Zodat jij jezelf niet meer in de weg staat.

Inclusief Tijdelijke Bonussen

Bonus #1

2x LIVE Transcendente Reis met Marieke van Meijeren

Sluit aan tijdens de bekende LIVE Transcendente Reizen met Marieke van Meijeren, samen met duizenden anderen. Door Live er bij te zijn krijg je intieme toegang tot meer van Marieke haar wijsheid, door haar direct jouw persoonlijke en meest prangende vraag te stellen tijdens de LIVE sessies. Marieke spreekt daarnaast over levensvisies, Transcendente Reizen, Blokkades opheffen en andere onderwerpen op het gebied van spiritualiteit en de Ziel. Deze sessies zijn de perfecte manier om jouw Meesterschap in Intuïtie een extra laag te geven.
Ter waarde van: € 34,-

Bonus #2

The Essence of Inner Peace Collectie

Tijdelijk ontvang jij The Essence of Inner Peace – Transcendente Reizen van Marieke van Meijeren met Binaural Beats cadeau bij jouw Meesterschap in Intuïtie. Deze studio kwaliteit opgenomen reizen zijn zo gemaakt dat jij een nieuwe diepte in gaat tijdens je Transcendente Reis. Je tapt door de binaural beats sneller in op de Theta Bewustzijnsstaat. Vijf Transcendente Reizen die jou dichter brengen bij Innerlijke Rust, Kalmte en Bliss. Reizen die jou terug brengen naar jouw essentie: Je Ziel.
Ter waarde van: € 67,50

Meedoen aan Meesterschap in Intuïtie beweegt je naar de meest waardevolle dagelijkse High Vibe Feelings:

 • Vertrouwen in het Hart

 • Liefde en Eenheid in plaats van stress en angst

 • Verbinding met je Psychic Potential

 • Overgave en Overvloed

 • In tune met het Universum – het geheel-

 • Hogere kwaliteit van leven en welzijn

 • Rust en Tevredenheid

 • Overzicht en richting

Dit is allemaal beschikbaar voor je. Heel snel kan jij in de diepte tappen van jouw intuïtie. Daar meester over zijn. Voor jezelf en voor anderen. 

Waar wacht je dan nog op? Join the Program en start met duizenden samen!

Join het Programma

Levenslange Toegang

Tijdelijke Bonussen

Dit is wat je krijgt:

 • 12 Weken begeleiding van Marieke van Meijeren

 • Meer dan 9 uur Training

 • Levenslange toegang

 • High Quality video lessen

 • Videobeelden met talks, interviews en inspiratie

 • Exclusieve Transcendente Reizen

 • Daily Practice Meditaties

 • Opdrachten

 • The Journey Map

 • Toegang tot besloten Facebook groep

 • Toegankelijk voor laptop, computer, tablet en smartphone

 • Bonus: 5x Transcendente Reizen

 • Bonus: 2x LIVE Class met Marieke van Meijeren

The All-in Access

The Best Offer: Betaal in één keer en ontvang het programma voor €303,-

t.w.v. €1111,-

NU: € 303,-

The Access for Yourself

Ease into it: Ontvang het online programma en betaal in 4 termijnen i.p.v. het volledige bedrag in 1x!

* Betaal in 4 termijnen van € 83,25
t.w.v. € 1111,-

NU: € 333,-

*Je investering in het Meesterschap in Intuïtie programma kun je aangeven als studiekosten. Als ondernemer valt de investering in het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je kunt terugvorderen.

9 HOURS OF TRAINING CONTAINS

 • High Quality online video lessen,

 • Integrerende opdrachten en oefeningen,

 • Prachtige videobeelden met talks, interviews en inspiratie

 • Exclusieve transcendente reizen

 • & more.

review 4
Tekengebied 10
review 9
review 1
review 2
review 3
review 6
review 7
review 8

The All-in Access

The Best Offer: Betaal in één keer en ontvang het programma voor €303,-

t.w.v. € 1111,-

NU: € 303,-

The Access for Yourself

Ease into it: Ontvang het online programma en betaal in 4 termijnen i.p.v. het volledige bedrag in 1x!

t.w.v. € 1111,-

NU: € 333,-

Betaal in 4 termijnen van € 83,25

*Je investering in het Meesterschap in Intuïtie programma kun je aangeven als studiekosten. Als ondernemer valt de investering in het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je kunt terugvorderen.

Vragen? Vraag maar raak!

Wij weten ook hoe lastig het kan zijn om tijd te maken voor nieuwe programma’s, cursussen, workshops, etc. Bij Meesterschap in Intuïtie krijg je elke week, gedurende 12 weken, een videoles of ander materiaal, dat je dagelijks kan inzetten voor jezelf. Het kost je ongeveer 30-60 minuten per week.

Ja! Je kan op elk moment beginnen met het online programma!

Nee! Je kan op elk gewenst moment aansluiten dat jij voelt dat het tijd is. Nu dus? 😉

Nee! Meesterschap in Intuïtie hebben we zo gemaakt dat jij de regie houdt over je tempo. Jij bepaalt op welke dag en welke tijd je het volgt.

Moeten is hard werken en trekken, dat doen we niet bij Meesterschap in Intuïtie. Bij je aankoop ontvang je wel “2x Live Transcendente Reis Class” met Marieke, en kan je zelf kiezen welke transcendente reis tot het einde van dit jaar kiest om bij te wonen.

Nee. De opdrachten zijn helemaal voor jou en behoren tot jouw proces. Hier zit geen goed of fout aan vast. Als je hulp nodig hebt, is er een privé groep op Facebook helemaal tot jouw beschikking voor inzicht, inspiratie en steun!

Het programma blijft eindeloos en levenslang voor jou beschikbaar om te volgen en zo vaak te doen als je wilt.

Lucky you werken we niet vanuit het ‘oude systeem’. Een les missen bestaat dus ook niet bij dit online programma! Je blijft alles gedurende 12 weken ontvangen en kan een les volgen wanneer je wilt. Het beste is wel de lessen op volgorde te volgen, om de diepte goed in te gaan en alle lessen te integreren.

Aan het einde van dit traject heb jij Meesterschap over jouw Intuïtie, in plaats van dat je het gevoel hebt dat het leven jou leidt. Je volgt de synchroniciteiten en signalen van het Universum die voor jou bedoeld zijn moeiteloos en creërt jouw leven dat helemaal in lijn is met je Ziel. You are Living your Soul’s Life!

Dit is geen één-op-één coachingprogramma, dus er zal geen individuele feedback zijn, maar we hebben verschillende manieren waarop we je kunnen helpen in je proces!

Zo is er een privé groep met Likeminded Souls die jou ondersteunen, inspireren en inzichten kunnen geven. Ook zitten er teamleden van De Bewustzijn School in deze groep voor brandende vragen.