LIVE CLASS met Marieke van Meijeren

Energiewerk // Intuïtie & Volle Maan Frequentie verhoging & Q&A

Online Teacherschap Mariekekopie

Donderdag 18 april
19.30 ONLINE LIVE CLASS
Met Marieke van Meijeren

 

Alles is energie en daarin is alles een. We werken in deze LIVE CLASS actief aan: vibratie verhoging en het verwelkomen van het Licht ‘Source, de Bron of God’ (hoe jij het zelf wilt noemen) en het inzichtelijk krijgen van het emotionele, mentale, lichamelijke en spirituele systeem.

Je bent een Multidimensionale wezen in plaats van ‘alleen plat Mens met denkvermogen’. Je kracht zit hem ook in het Multidimensionale, je hart kan dat ‘zien, horen, weten of voelen op jouw unieke manier’. Hartsbewustzijn verkrijgen, verdiepen en vooral herinneren is het grootste cadeau wat je jezelf en de wereld om je heen kan geven.

Tijdens deze avond LIVE CLASS legt Marieke uit hoe dat gaat in samenwerking met de Volle Maan. Wat kan frequentie verhoging voor jou betekenen? Hoe leg je contact met je Hogere Zelf en je Ziel? En sterker nog, hoe onderhoudt en verdiep je dat contact? De naam die we kennen voor ‘deze taal’ van ons Hart naar onze Ziel heet: intuïtie.

Tevens gaat Marieke iets fantastisch cadeau geven voor jouw spirituele systeem: Laten we maar zeggen: Een grote Healing Schoonmaak en bekrachtiging ervan! So….. hold your pants! En we zien je graag (ook met je vraag)

YES ik ben erbij!

Ik meld mij aan voor de Live Class op 18 april én voor de wekelijkse inspiratiemails van De Bewustzijn School. No worries: wij houden niet van spam!