Leefstijl Rooster

OPEN FOR STUDENTS!

De Deuren van De Bewustzijn School staan helemaal open om je warm welkom te heten in studio Heaven. Alle teachers kijken er naar uit om jou te ondersteunen in je Body, Mind & Spirit Groei. Kies je les via de knoppen hieronder of via OneFit/Classpass!

Let wel: per les is er een maximum aan studenten.

LET OP: Alle lessen bij De Bewustzijn School worden voorlopig in onze grote zaal HEAVEN gegeven met een beperkt aantal deelnemers, zodat de 1.5 meter afstand gewaarborgd is. We vragen iedereen om 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn, vanwege de extra maatregelen om te zorgen dat iedereen volledig ontspannen en zonder zorgen van zijn of haar les kan genieten.

Wanneer kun je NIET naar De Bewustzijn School komen?
Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de veiligheid voor iedereen te waarborgen mag je niet naar De Bewustzijn School komen wanneer je corona gerelateerde symptomen en/of klachten hebt. Neem in dat geval contact met ons op via info@debewustzijnschool.nl

Suvana Raaijmakers

Zelfliefde en Acceptatie