Elke dag is hét perfecte moment om met een nieuwe daily ritual te starten. Maar het is ook de meest uitdagende ritueel om voor jezelf te starten. En al helemaal in dit nieuwe jaar: het jaar van Intuïtie en Spiritual Alignment. Dit jaar gaat niet over controle, maar gaat over ‘Being in Alignment’.

Als dit hieronder herkenbaar voor je klinkt, dan heeft het universum je naar de juiste plek gestuurd:

Je weet niet goed hoe je met je Hart verbindt en contact maakt met je Ziel

Je hebt vast vaker gehoord over de verbinding met je Hart. Maar voel je het ook op elk moment? Het grootste cadeau dat je aan jezelf dit leven kan geven is het contact met je Ziel, want daarin schuilt de weg naar jouw Gewenste Leven. Maar de kans is groot dat je niet helemaal de taal van je Ziel verstaat en niet helemaal begrijpt hoe je die verbinding maakt vanuit je Hart.

Je hebt moeite met het loslaten van controle en het universum te vertrouwen

Controle durven loslaten is een van de grootste uitdagingen voor de meeste mensen. Maar door te denken en te doen alsof je controle hebt, zit je 9 van de 10 keer in je eigen weg en dat van het Universum. De natuurlijke flow van het leven kan dan niet stromen, omdat jij het zelf blokkeert. Door juist over te geven, te vertrouwen en de Overvloedige Liefde te voelen kom je in de ontvangende staat en in Alignment met wat het universum, je Ziel en het leven voor je voor ogen heeft.

Je hebt moeite met je Mindset te transformeren naar een gezonde en voedende staat

We zijn zo gewend om alles vanuit ons Hoofd te doen, dat deze soms de overhand neemt. De welbekende Monkey Mind.. Een gezonde Mindset is een belangrijke stap naar een aligned leven. Je wilt zelf bepalen wat jij wilt denken, hoe je het wilt doen en het actief sturen in plaats van dat je je machteloos voelt naar dat stemmetje in je hoofd die jou alle hoeken van de kamer laat zien.

Je voelt (dagelijks) veel druk en stress over hoe je leven er uit ziet en de wereld

De wereld trilt en shaket en niets is meer ‘normaal’. En het afgelopen jaar is jouw leven er waarschijnlijk ook heel anders uit komen te zien. En nu vraag je je af hoe dit jaar gaat worden voor je eigen leven en dat van de wereld? Dat kan behoorlijk eng voelen. Maar het is ook een uitnodiging om in jouw kracht te stappen en deze gevoelens te transformeren!

Je besteed veel aandacht & geld aan je ontwikkeling, maar eigenlijk is niks blijven ‘plakken’.

Ondanks de verschillende cursussen, programma’s, etc. voelt het niet alsof je echt in Alignment bent met je Hart en Ziel. Zo wordt het alleen maar moeilijker om je ergens aan te houden en alle informatie te verwerken en vooral te integreren. De kans is groot dat je niet jouw juiste match hebt gevonden.

Je bent een routine en challenge ‘verzamelaar’

Hoeveel werkboeken, affirmaties, challenges heb je je ondertussen voor ingeschreven en half gedaan? It’s okay! Het is ook overweldigend zonder de juiste begeleiding!

Voor heel veel mensen is het lastig om een Daily -Morning- Ritual te maken met zo veel keuzes, dingen te doen en zonder ondersteuning.

Terwijl het eerste moment dat jij je ogen open doet zo bepalend is voor je dag: de mindset die je hebt gedurende de rest van de dag. Het is namelijk de spirituele voeding voor je Hart en Ziel. Start vanaf nu elke dag in Alignment en bereik dit in maar 10 minuutjes!
Deze mensen zijn je voorgegaan:
“Wat fijn, wat mooi..zo verslavend deze meditaties! Ik voel me elke ochtend na de oefeningen weer gesterkt. Gemotiveerd om verder te gaan in mijn spirituele ontwikkeling/ groei! Dank je wel en een hele mooie liefdevolle dag toegewenst. Wat heerlijk om mijn dag steeds te beginnen met jouw warme stem en diepgaande meditaties! Dank je wel! Dank je wel! Dank je wel! 🙏❤️🙏❤️”
~ Carla
“Dank je voor dit zalig moment dat ik mocht ontvangen. Dank je voor deze waardevolle verrijking in mijn leven.”
~ Monique
“Lieve Marieke,
Dankjewel voor de fijne Hart starts, ik heb er van genoten deze week.🧡”
~ Ninke
“Mega bedankt voor het doorsturen van alle meditaties. Ik heb heel veel halve pogingen gedaan tot mediteren, maar deze zijn echt mega fijn! Ben dus echt vast voornemens om dit nu eens door te zetten!”
~ Roos
“Sinds half augustus ben ik in de ziektewet wegens werk overbelasting. Dit resulteerde in enorm veel piekeren, angsten en daardoor een hoog stressniveau. Ik ben vanaf die tijd langzaam steeds bewuster bezig met meditatie, spiritualiteit en voeding waardoor ik hoop steeds meer uit mijn hoofd en gedachtes te kunnen stappen en hierdoor meer te voelen! Ik heb nu een week de hart start meditatie gevolgd, de ene dag lukt het wat beter dan de andere dag. Maar ga er zeker mee door.
Prachtig dat jullie dit doen en ook delen!”
~ Esmee
“Erg dankbaar! Lichtheid in de duisternis om zo de dag te beginnen. Mooi begeleidt voelt getild en vrij. Hartegroet.”
~ Marga
Tune in op jouw verhoogde Frequentie
The Age of Aquarius: The Age of Spiritual Alignment
Een van de belangrijkste redenen om dit jaar écht je dag anders te starten en te verbinden met je Hart en Ziel is: om jezelf in lijn te brengen met de frequentie van The Age of Aquarius. Op 21 december 2020 hebben we de poort geopend om The Age of Aquarius op aarde te verwelkomen. Miljoenen hebben meegedaan en geholpen bij deze speciale dag.
Maar het stopt niet daar. Deze frequentie uit het universum komt niet door, door alleen een poort te openen. Het is NU jouw taak om deze nieuwe frequentie volledig in jezelf te integreren en eigen te maken. Om elke dag te leren leven in verbinding en alignment.
Dit is wat The Age of Aquarius je kan brengen:
  • Verbinding

  • Liefde

  • Broederschap

  • Intuïtie

  • Innovatie

  • Creativiteit

  • Manifestatie

Door meditatie als een Spiritueel Structuur in te zetten op de dag, leg je steeds elke dag een nieuwe foundation aan in jezelf, die je als je je daar aan commit, steeds dieper maakt in jezelf. Om zo vanuit je Hogere Zelf te leven en jezelf in Spiritual Alignment te brengen. Zo breng je jouw eigen frequentie steeds hoger en in verbinding met de frequentie van the Age of Aquarius!
Dit jaar gaat het niet over controle. Maar gaat het over Being in Alignment. Je gaat duidelijk de taal van je Ziel verstaan, geeft je over aan de leiding van je Hart en maakt keuzes hoe je jouw Gewenste Leven wilt leven in verbinding met je Hart en Ziel.
En je begint de dag altijd, altijd, vanuit je Hart. Het centrum, je nulpunt. De kern. De poort naar je Ziel. Daar waar we ons actief vanuit gaan verbinden met het Universum en met onze relaties. De Liefde!

Energiewerker Marieke van Meijeren begeleidt je in jouw reis naar je Hart

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.
Mariekefinaltdr

7 Hart Start Meditaties

Start je dag in 10 minuutjes in Alignment met je Hart, Ziel & het Universum

Meer dan 5000(!) mensen zijn je al voor gegaan met de kracht van Hart Start meditaties. En nu kan je in gemak voor jezelf diezelfde Spirituele Structuur bouwen met de nieuwe reeks Hart Start “Seasons of Light”. Elke meditatie voor de dag is uniek en gericht op de specifieke energie van de dag. Je gaat leren werken met jouw unieke licht en hoe jij altered mindstates kan innemen om jouw dag, jouw week, jouw jaar en vooral: jouw leven kan inrichten naar het Gewenste Leven.
A.s. maandag starten we samen met duizenden anderen met de eerste begeleide Hart Start meditatie. Helemaal voor FREE.
En weet je wat het mooiste is van alles? Wanneer we elke dag met duizenden mensen elke ochtend samen en los van elkaar, verbonden zijn in het Alomvattende Veld en aan het mediteren zijn, ontstaat er zo ontzettend veel licht. Wat een power! Wat een Ripple effect!
Je ontvangt elke dag gedurende een week een selectie van 7 persoonlijke guided meditaties met elk:
💚 10 minuten meditatie begeleide meditatie van Marieke
💚 Energie Frequentie matchend met elke dag van de week
💚 Powerful Affirmaties die je ondersteunen gedurende de dag
💚 Intunen op jouw voedende mindset
💚 Verbinding met jezelf zodat je altijd in je kracht staat
💚 Bewust ademen zodat je gericht en gefocust je dag begint