Hoeveel daily rituals ben jij mee gestart om er vervolgens na 3 dagen mee te stoppen? Een Daily Ritual maken voor jezelf kan soms lastig zijn, met zo veel keuzes, dingen te doen en zonder ondersteuning. En in de ochtend zijn er altijd nog andere dingen die je aandacht vragen:
  • Je moet je haasten om op tijd te komen op werk
  • Je moet je haasten om de kinderen naar school of dagopvang te brengen
  • Je moet nog even snel die ene mail sturen
  • Je moet nog koffie drinken om jezelf wakker te krijgen
  • Je moet, je moet, je moet..
En dan is die spirituele voeding voor je Hart en Ziel als sneeuw voor de zon verdwenen en is je dag meer gehaast en gestresst.
Door meditatie als een Spiritueel Structuur in te zetten op de dag, leg je steeds elke dag een nieuwe foundation aan in jezelf, die je als je je daar aan commit, steeds dieper maakt in jezelf. Om zo vanuit je Hogere Zelf te leven. Je ontvangt rust en helderheid in je Mind en een gevoel van controle. Jij bepaalt wat jij wilt denken, hoe je wilt doen en je stuurt dat actief, in plaats van dat je je machteloos voelt naar dat stemmetje in je hoofd die jou alle hoeken van de kamer laat zien.
En je begint de dag altijd, altijd, vanuit je Hart. Het centrum, je nulpunt. De kern. De poort naar je Ziel. Daar waar we ons actief vanuit gaan verbinden met het Universum en met onze relaties. De Liefde!

7 Hart Start Meditaties

Elke dag in verbinding & aligned starten in maar 10 minuutjes

Maandenlang hebben elke dag van de week live online samen met tienduizenden mensen Hart Start meditaties gedaan. En nu kan je in gemak voor jezelf diezelfde Spirituele Structuur bouwen. Start a.s. maandag samen met ons en duizenden anderen met de eerste begeleide Hart Start meditatie. Helemaal voor FREE.
Hoe mooi en krachtig is dat? Elke dag duizenden mensen die elke ochtend samen en los van elkaar, verbonden zijn in het Alomvattende Veld en aan het mediteren zijn. Wat een Licht! Wat een Ripple effect!
Je ontvangt elke dag gedurende een week een selectie van 7 persoonlijke guided meditaties met elk:
💚 10 minuten meditatie begeleide meditatie van Marieke
💚 Energie Frequentie matchend met elke dag van de week
💚 Powerful Affirmaties die je ondersteunen gedurende de dag
💚 De 7 energie centra’s en uitleg hierover
💚 Uitlijnen en verbinden zodat je altijd in je kracht staat
💚 Adem zodat je gericht en gefocust je dag begint
YES! Ik wil meedoen met de 7 Hart Start Meditaties 💚

Laat ons weten op welk email adres je de Hart Start meditaties wilt ontvangen. Dan start je a.s. maandag direct met het uitbouwen van jouw Spirituele Structuur , jouw persoonlijke dagelijkse ritueel van 10 minuten om te verbinden met je Hart en Ziel!