The Happening Agenda

What’s Coming Up?

Naast dat we hele inspirerende en empowering lessen bieden van de Teachers op De Bewustzijn School, zetten we nog veel meer neer. Elke maand kun je kiezen uit veel verschillende Events, Workshops, Cursussen en Lezingen om bij te wonen. Van onze Teachers, Gastsprekers, Extraordinary Teachers en nog veel meer. Feel free to join us, je bent welkom!

The Business School // Level 2

The Power of Light: Volle Supermaan Event

Inner Peace Transformation Retreat // 2-Daagse Retreat

de bewustzijn school bij bureau
Start: april 2020

Neem jij je passie, deskundigheid en onderneming serieus en wil je pro-actief hiervoor gaan? Wil jij in jezelf en je onderneming investeren? Schrijf je dan in voor The Business School met de start in APRIL 2020! Er zijn een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er bij bent. Ontvang deze opleiding nu voor €2890,- en begin in april als de changemaker of the world die je bent.

Wil je meer ruimte en flexibiliteit? Dat is zeker mogelijk. The Business School kan ook in termijnen worden betaald. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met info@debewustzijnschool.nl en dan wordt het helemaal geregeld voor je.

8 april 19:00-21:00u in De Duif, Amsterdam

Op 8 april, tijdens de volle Supermaan in weegschaal houdt De Bewustzijn School: The Power of Light!

The Power Of Light is speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Amsterdammer en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. En dat gebeurt tijdens The Power of Light tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker.

10 t/m 12 april 2020
De Inner Peace Retreat met Erik de Graaf is een unieke kans om uit je dagelijkse routine te komen en je inzichten te vergroten. Je zult meer rust en helderheid ervaren en in staat zijn om te integreren in je dagelijkse leven. Je komt makkelijker tot je passies, je creativiteit en je wordt je meer bewust van onbewust gedrag. Het programma loopt van vrijdagmiddag tot zondagmiddag en zit boordevol meditaties, masterclasses en breathwork sessies. Tussendoor genieten we samen van verse maaltijden en we sluiten de dagen af met een dansje en gezelligheid. Highlight van de zaterdagavond is de Sacred Spirit Session van Marieke.

Microdosing Cursus //

3 bijeenkomsten

COMING VERY SOON:

Lezing Soul Medicine

14 mei 2020

The Business School // Level 1

4 mei, 18 mei en 4 juni 2020

Psychedelica maken een comeback, en hoe! Steeds meer mensen ontdekken de kracht van microdosing; het nemen van hele kleine hoeveelheden om dagelijks beter te kunnen functioneren. Het maakt je gelukkiger, vrolijker, bewuster, je leeft meer vanuit je hart en minder in je hoofd. Zonder dat iemand het ook maar doorheeft. Voor wie zelf op een veilige en bewuste manier hiermee wil experimenteren, organiseert The Microdosing Coach een 4-weekse cursus waarbij we gaan microdoseren met psilocybine uit magische paddenstoelen. Ervaar zelf de magie!

de bewustzijn school bij stoel
Start: juni 2020

Wil jij je passie transformeren naar een succesvolle onderneming? Wil jij achterhalen welke CONCRETE stappen je moet nemen om het fundament neer te zetten? En hoe jij tijdens het bouwen van je onderneming je FOCUS kunt behouden? Schrijf je dan in voor The Business School Level 1 en ontvang de 2-daagse met Marieke van Meijeren nu voor €999,- en start in juni met het neerzetten van jouw missie.

Wil je meer ruimte en flexibiliteit? Dat is zeker mogelijk. The Business School kan ook in termijnen worden betaald. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met info@debewustzijnschool.nl en dan wordt het helemaal geregeld voor je.

Sacred Summer Solstice Special

‘Een Heel Leven In Liefde’ //

2-Daagse Retreat

The New Beginning 2021

20 juni, Amsterdamse Bos

Wij houden op 20 juni 2020 deze Special Summer Solstice Sacred Spirit Session voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil versterken, Spiritueel Systeem wil opschonen, ruimte wilt maken voor iets nieuws, in contact wil komen met zijn of haar Hogere Zelf en wilt leren leven met het ritme van de natuur en flow.

Middenin de natuur, in het open bos van het Amsterdamse Bos, samen met honderden anderen gaan we een Diepe Energie Sessie houden door middel van een begeleide trance meditatie van Marieke van Meijeren. Samen met jou vieren we de zon, de zomer, de energie en de langste Licht dag van het jaar! Na afloop is het mogelijk om wat vragen te stellen aan Marieke.

Omdat het een Special Energie event is geven we Free Tickets weg.

17 & 18 november 2020

We verblijven in de prachtige omgeving op de Hilversumse Hei, een nieuwe luxueuze retreat boerderij midden in het hart waar de Gletsjer eindigde. Een plek buiten de ‘tijd’ waar alleen maar ruimte is. Waar eeuwenlang druides en natuurmedicijn mensen bij elkaar kwamen voor heilige rituelen samen met het Universum en Moeder Aarde. De beide dagen zijn gevuld met verlichting, tijd met je Ziel, connecting met andere likeminded souls, transformatieprocessen en trancereizen. Om vanuit het Universum je Blueprint te laten heropenen en een dag gevuld met embodiment. Vol met kracht en nieuwe moed je leven weer vorm te gaan geven.

30 december 2020, Dominicuskerk

Jaarlijks organiseert De Bewustzijn School een nieuwjaarsfeest vanuit Bewustzijn. Reset tijdens deze avond jouw Mind, Body en Soul, zodat jij je voornemens vanuit Geluk & Innerlijke kracht waarmaakt in 2021. Samen met Marieke van Meijeren en een Special Spiritual Guest gaan we 2021 met dit grote evenement met heel veel energie, kracht, vreugde en liefde inluiden. Je bent welkom bij een inspirerend avondprogramma vol inspirerende Masterclasses, Dans Energizers, Conscious Kerstmarkt en een Energiewerk Sessie van Marieke van Meijeren. Join the Celebration!