The Happening Agenda

What’s Coming Up?

Naast dat we hele inspirerende en empowering lessen bieden van de Teachers op De Bewustzijn School, zetten we nog veel meer neer. Elke maand kun je kiezen uit veel verschillende Events, Workshops, Cursussen en Lezingen om bij te wonen. Van onze Teachers, Gastsprekers, Extraordinary Teachers en nog veel meer. Feel free to join us, je bent welkom!

The Power of Light: Volle Supermaan Event

The Business School // Level 1

Sacred Summer Solstice Special

19 augustus 19:00-22:00u in De Duif, Amsterdam

Op 19 augstus, tijdens de Nieuwe Maan in Leeuw houdt De Bewustzijn School: The Power of Light!

Er zijn maar 45 35 tickets beschikbaar!

The Power Of Light is speciaal voor de Spiritual Seeker, de Lightworker, de Nuchtere Bewuste Amsterdammer en de Luxe Hippie die zichzelf wil ontwikkelen en (dieper) ontwaken naar het Licht. Je eigen Licht en het collectieve Licht. En dat gebeurt tijdens The Power of Light tijdens de Transcendente Reis van Marieke van Meijeren, Lightrider en Energiewerker.

de bewustzijn school bij stoel
Start: juli 2020

Wil jij je passie transformeren naar een succesvolle onderneming? Wil jij achterhalen welke CONCRETE stappen je moet nemen om het fundament neer te zetten? En hoe jij tijdens het bouwen van je onderneming je FOCUS kunt behouden? Schrijf je dan in voor The Business School Level 1 en start met de 3 Maanden Business Training met Marieke van Meijeren nu voor €795,- en start op 1 juli met het neerzetten van jouw missie.

Wil je meer ruimte en flexibiliteit? Dat is zeker mogelijk. The Business School kan ook in termijnen worden betaald. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met info@debewustzijnschool.nl en dan wordt het helemaal geregeld voor je.

20 juni: Special Online Session

Wij houden op 20 juni 2020 deze Special Summer Solstice Sacred Spirit Session voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil versterken, Spiritueel Systeem wil opschonen, ruimte wilt maken voor iets nieuws, in contact wil komen met zijn of haar Hogere Zelf en wilt leren leven met het ritme van de natuur en flow.

Samen met duizenden anderen gaan we een Diepe Energie Sessie: Transcendente Reis met Marieke van Meijeren online houden. Samen met jou vieren we de zon, de zomer, de energie en de langste Licht dag van het jaar en ook nog de Nieuwe Maan in Kreeft! Ook is er ruimte voor een Talk en om vragen te stellen aan Marieke.

The New Beginning 2021

30 december 2020, Dominicuskerk

Jaarlijks organiseert De Bewustzijn School een nieuwjaarsfeest vanuit Bewustzijn. Reset tijdens deze avond jouw Mind, Body en Soul, zodat jij je voornemens vanuit Geluk & Innerlijke kracht waarmaakt in 2021. Samen met Marieke van Meijeren en een Special Spiritual Guest gaan we 2021 met dit grote evenement met heel veel energie, kracht, vreugde en liefde inluiden. Je bent welkom bij een inspirerend avondprogramma vol inspirerende Masterclasses, Dans Energizers, Conscious Kerstmarkt en een Energiewerk Sessie van Marieke van Meijeren. Join the Celebration!