The Happening Agenda

What’s Coming Up?

Naast dat we hele inspirerende en empowering lessen bieden van de Teachers op De Bewustzijn School, zetten we nog veel meer neer. Elke maand kun je kiezen uit veel verschillende Events, Workshops, Cursussen en Lezingen om bij te wonen. Van onze Teachers, Gastsprekers, Extraordinary Teachers en nog veel meer. Feel free to join us, je bent welkom!

Microdosing Cursus //

3 bijeenkomsten

17 februari, 2 maart en 16 maart 2020

Psychedelica maken een comeback, en hoe! Steeds meer mensen ontdekken de kracht van microdosing; het nemen van hele kleine hoeveelheden om dagelijks beter te kunnen functioneren. Het maakt je gelukkiger, vrolijker, bewuster, je leeft meer vanuit je hart en minder in je hoofd. Zonder dat iemand het ook maar doorheeft. Voor wie zelf op een veilige en bewuste manier hiermee wil experimenteren, organiseert The Microdosing Coach een 4-weekse cursus waarbij we gaan microdoseren met psilocybine uit magische paddenstoelen. Ervaar zelf de magie!

‘Een Heel Leven In Liefde’ //

2-Daagse Retreat

24 & 25 februari 2020 en 28 & 29 september 2020

We verblijven in de prachtige omgeving op de Hilversumse Hei, een nieuwe luxueuze retreat boerderij midden in het hart waar de Gletsjer eindigde. Een plek buiten de ‘tijd’ waar alleen maar ruimte is. Waar eeuwenlang druides en natuurmedicijn mensen bij elkaar kwamen voor heilige rituelen samen met het Universum en Moeder Aarde. De beide dagen zijn gevuld met verlichting, tijd met je Ziel, connecting met andere likeminded souls, transformatieprocessen en trancereizen. Om vanuit het Universum je Blueprint te laten heropenen en een dag gevuld met embodiment. Vol met kracht en nieuwe moed je leven weer vorm te gaan geven.

Inner Peace Transformation Retreat // 2-Daagse Retreat

10 t/m 12 april 2020
De Inner Peace Retreat met Erik de Graaf is een unieke kans om uit je dagelijkse routine te komen en je inzichten te vergroten. Je zult meer rust en helderheid ervaren en in staat zijn om te integreren in je dagelijkse leven. Je komt makkelijker tot je passies, je creativiteit en je wordt je meer bewust van onbewust gedrag. Het programma loopt van vrijdagmiddag tot zondagmiddag en zit boordevol meditaties, masterclasses en breathwork sessies. Tussendoor genieten we samen van verse maaltijden en we sluiten de dagen af met een dansje en gezelligheid. Highlight van de zaterdagavond is de Sacred Spirit Session van Marieke.

The Business School // Level 2

de bewustzijn school bij bureau
Start: maart 2020

Neem jij je passie, deskundigheid en onderneming serieus en wil je pro-actief hiervoor gaan? Wil jij in jezelf en je onderneming investeren? Schrijf je dan in voor The Business School met de start in MAART 2020! Er zijn een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er bij bent. Ontvang deze opleiding nu voor €2890,- en begin in maart als de changemaker of the world die je bent.

Wil je meer ruimte en flexibiliteit? Dat is zeker mogelijk. The Business School kan ook in termijnen worden betaald. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met info@debewustzijnschool.nl en dan wordt het helemaal geregeld voor je.

The Business School // Level 1

de bewustzijn school bij stoel
Start: juni 2020

Wil jij je passie transformeren naar een succesvolle onderneming? Wil jij achterhalen welke CONCRETE stappen je moet nemen om het fundament neer te zetten? En hoe jij tijdens het bouwen van je onderneming je FOCUS kunt behouden? Schrijf je dan in voor The Business School Level 1 en ontvang de 2-daagse met Marieke van Meijeren nu voor €999,- en start in juni met het neerzetten van jouw missie.

Wil je meer ruimte en flexibiliteit? Dat is zeker mogelijk. The Business School kan ook in termijnen worden betaald. Mocht je hier gebruik van willen maken neem contact op met info@debewustzijnschool.nl en dan wordt het helemaal geregeld voor je.

Spring Event by De Bewustzijn School // Voorjaar 2020

Coming Soon: Voorjaar 2020
Jaarlijks organiseert De Bewustzijn School meerdere events voor haar community. Wat kun je verwachten? Een avond gevuld met inspirationele masterclasses waar vreugde, liefde, energiewerk en bewustzijnsontwikkeling voorop staan.
Ben je nieuwsgierig? Laat je e-mailadres achter & we will keep you posted!