Feel Spiritually Connected Everyday

Het allermooiste van deze 2 daagse Retreat te Hilversum of Week Retreat in Ibiza is dat je hele dagen persoonlijk toegang  tot Marieke van Meijeren krijgt.

 

Ben jij er klaar voor om jouw leven te ervaren in totale vrijheid en geluk? No stress? Connected met Spirit en het verkrijgen van diepe (liefdes) relaties? Meaningful werk en een heldere droom voor jouw leven?

 

Ik heb inmiddels duizenden mensen zien transformeren voor mijn ogen als zij het spirituele contact weer diep van binnen hebben hervonden. Mensen stralen weer. Ze ontwikkelen spirituele tools en rituelen zodat ze guidance kunnen ontvangen vanuit Ziel en het Universum. Oplossingen op dagelijkse problemen dienen zich moeiteloos aan. En ze creëren het leven actief zoals zij dat wensen

Het resultaat is waanzinnig. Omdat het simpelweg gewoon werkt.

 

Je hoeft niet een jaar lang op de bank te zitten bij een psychotherapeut, dokter of aan de antidepressiva.

Als je je commit aan de spirtuele verbinding in jezelf, Het Universum en Moeder Aarde kan jij jezelf healen, emotioneel vrij maken, een gezond en krachtig lichaam manifesteren en diepe liefdes relaties aangaan.

 

Goed voelen zal de nieuwe norm voor je worden. Waarin je nog krachtiger gaat worden omdat je simpelweg meer gaat aantrekken wat goed voor jou voelt en is. Je zelfvertrouwen groeit en je krijgt diepere verbindingen met de mensen om je heen.
Met een spiritueel en hoger bewustzijn weet jij hoe je in gemak weer terug kan bouncen als spreekwoordelijk: ‘Shite Hits The Van’. Jij staat stevig in jezelf en kan helder luisteren naar je intuïtie, de taal van jouw Ziel.
De 2 daagse Healing Retreats vinden plaats op:
17 & 18 november 2020
Are You Ready To Rise Into Your Soul For An Amazing 2020?

Herken je dat ook:

 • dat mediteren net niet voor je werkt omdat je niet stil word?
 • je het gevoel hebt dat je met niemand over spiritualiteit kan praten?
 • dat je je intuïtie meer en dieper wilt ontwikkelen?
 • dat je steeds dezelfde blokkades tegen komt in je leven?
 • je jezelf afvraagt wat je steeds verkeerd doet omdat een spirituele beoefening niet integreert bij je?
 • je geen liefdes partner aantrekt waar jij zo naar verlangt?
 • en dat je geen voldoening haalt uit je baan en je ambities steeds verder ziet verdwijnen omdat je jezelf zo vast voelt?

Je wilt je stevig, vol zelfvertrouwen en spiritueel gedragen voelen diep in jezelf. Je wilt geïnspireerd je dromen manifesteren en de zorgen weg zien varen als kleine bootjes op zee. Dat kan allemaal. Het is mogelijk!

En ik kan je in gemak helpen.

Maak een heldere verbinding met je Ziel. En ervaar het leven in liefde, vrijheid en in verbinding. Vanuit jouw Kracht.
Retreat Programma Dag 1
Enlightenment
Retreat Programma Dag 1
Enlightenment

* Ontvangst met verse koffie, thee en fruit zodat je elkaar kan ontmoeten in rust.

* Ochtend Circle met Marieke  (Informatie leren over je systemen Mind, Body, Spirit en Emotions)

* Tijd voor journaling en ziels-opdrachten uit het werkboek. Connect met Elkaar

* Organic Lunch & Drinks

* Hotseat met Marieke
(Wat jou blokkeert om naar de stem van je Ziel te luisteren en je Potentie te leven + verlichten (opschonen). Bewustzijn vergroten door verschillende technieken – self inquiry – opdrachten – journaling) 

* YIN YOGA. Om jezelf letterlijk de ruimte te geven. Te stretchen naar nieuwe ruimtes en wegen in jezelf.

* Nourishing Hot Tea en koekjes of vegan taartjes

* TranceReis met Marieke

* Sharing Circle met Marieke

Retreat Programma Dag 2
Embodiment

* Warm welkom naar elkaar met kruiden thee en fruit of koffie

* Ochtend Circle met Marieke: Wat komt er omhoog vanuit je Ziel? Hoe kan jij je Ziel verstaan?

* Tijd voor journaling en ziels opdrachten uit het werkboek. Connect met Elkaar

* Organic Lunch & Drinks

* Hotseat met Marieke
Het Gebruik en Optimaliseren van jouw: Mind ‘Brainwaves’, Hartfrequentie en je Ziel

* Natuurwandeling over het prachtige landgoed of over de hei. De plek bezoeken tussen de tijd waar alleen maar ruimte is om te voelen wat Moeder Aarde jou te geven heeft

*VRIJE DANS voor Kracht, Liefde, Verbondenheid en Zichtbaarheid

* TranceReis

* Sharing Circle

* Een hartverwarmdende afsluiting met woorden en knuffels

Reviews over Samenwerken met Marieke

Transmutatiewerk

Trancereizen

Werkboek

Kristallen

Yin Yoga

Energizer Dans

Hotseat Q&A

Sharing Circles & Assignments

Organic Lunch & Bites

Should You Join Me?

Deze Retreats zijn perfect voor jou:

*Als je nieuw bent met diep spiritueel werk maar is ook heel goed passend voor je als je al een keer geweest bent op een van de Retreats. Of als je al een spiritual practise hebt.

** Waar je dan ook bent in je spirituele ontwikkeling ik deel diepe, transformerende en meaningful informatie die jij kan toepassen in je dagelijks leven.

** Elke keer is nieuw. En elke keer komt er nieuwe informatie door voor je Ziel en je leven. Het Universum en Moeder Aarde hebben altijd een nieuwe en unieke boodschap voor je.

** Als jij een leven wilt gebaseerd op geluk, vrijheid en jouw dromen moeiteloos wilt manifesteren dan is een van de Retreats echt wat voor jou.

** Als jij een likeminded soul community wilt voelen en meemaken dan is een van de Retreats echt wat voor jou.

Als jij een bak aan spirituele ervaringen, tools en guidance wilt meenemen naar huis zodat jij het kan toepassen waar jij dan ook bent in stressvolle situaties, dan is een van de Retreats echt een match voor jou.

De Hoorneboeg in Hilversum

De Hoorneboeg – aan de rand van de Hilversumse Hei – is al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen. Vol natuur, inspiratie en rust om je Ziel te horen spreken.

We verblijven in dit nieuwe luxueuze retreat boerderij midden in het hart waar de Gletsjer eindigde. Een plek buiten de ‘tijd’ waar alleen maar ruimte is. Waar eeuwenlang druides en natuurmedicijn mensen bij elkaar kwamen voor heilige rituelen samen met het Universum en Moeder Aarde.

Het eten word bereidt met organische producten en passie vanuit de kas.

This Retreat Includes
De retreats van een Heel Leven In Liefde heeft maar een beperkt aantal plekken van 20. Zodat er ruimte is voor diep persoonlijke aandacht, ruimte is met en voor elkaar.
 • Op een waanzinnige natuurplek op de Hei in Hilversum. Locatie: De Hoorneboeg.
 • 2 dagen heerlijke,  luxe en biologische verzorging.
 • De plek is waanzinnig en doet sprookjesachtig aan.
 • Midden in de natuur voor wandelingen die je hart openen en waar je van gaat stromen.
 • Tijden: Van 09:30-18:00. (eventuele uitloop is mogelijk)
 • Organic Lunch, healthy bites, fruit, taartjes, detox water, thee en koffie verzorgd worden (dieet wensen doorgeven)
 • Je gaat werken met hoogwaardige kristallen die je naderhand kan kopen.
 • Je krijgt een Werkboek met de thema’s: Mind, Body, Spirit. Waar ook plek is om zielsboodschappen aan jezelf te schrijven
 • The Hot Seat: Persoonlijke feedback en interventie van Marieke. Sommige casussen met mensen worden dieper uitgelicht en meegewerkt tijdens de dagen. Zodat ook iedereen in the cirkel op een veel dieper niveau inzicht krijgt en healing.
 • Exclusief overnachting. Reserveer jouw overnachting in gemak via: info@dehoorneboeg.nl

“Ik werk altijd in ‘het moment’ en er word altijd het juiste gegeven in dat ene moment. Zodat jij het optimale resultaat behaalt in jezelf en daarna in je leven.”

– Marieke van Meijeren

'Een Heel Leven In Liefde' // 2-Daagse Retreat
 • 2 daagse: 17 & 18 november 2020 bij Hoorneboeg, Hilversum
 • €650,- 

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Stuur hiervoor een e-mail naar marieke@debewustzijnschool.nl

YOU WILL RISE in Soul // Exclusief Week Retreat # Ibiza
 • Sacred Spirit Embodiment
 • 12 – 19 september 2020
 • De retreat in Ibiza word as we speak vormgegeven en ontwikkeld door Marieke.
  Wat mag je verwachten: life changing experiences, doorbraken, transformaties, diep spirituele ontwikkeling, verbinding met de kleine groep en het genieten van een paradijselijke plek op Ibiza voor het nodige integratie werk in rust. It’s You Time with The Sun.
 • Mail voor aanvragen: marieke@debewustzijnschool.nl
“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”
Na een ernstig brommer ongeluk op haar zestiende, bevond zij zich op het randje van de dood. Tot de verbazing van de artsen, nadat er heel weinig hoop nog was, herstelde zij zichzelf weer helemaal. Toen voelde zij weer heel duidelijk de totaliteit van wie en wat ze werkelijk is, en wat het leven in haar essentie inhoudt. 
Omdat Marieke totaal niet wist hoe ze op zo’n jonge leeftijd deze bijzondere ervaring(en) en onmetelijk innerlijke kracht een plek moest geven, besloot ze bewust weer in de rat-race van het leven te stappen. Ze koos voor een opleiding in de reclame, had daarna een eigen bedrijf en ze woonde op haarzelf in een fijn appartement. Van buiten klopte het hele plaatje, maar van binnen voelde ze zich onrustig en ongelukkig.
Ze voelde duidelijk dat ze het roer moest omgooien en vanaf dat moment heeft ze heel bewust voor het herontdekken van haar ‘Zelf’ en daarin het leven gekozen door zich ten eerste en ten volste te richten op het verdiepen, verhogen en ervaren van haar eigen bewustzijn. De hoog gevoeligheid, haar vermogens en wijsheid werden weer krachtige instrumenten dat nu in haarzelf zijn verankerd en haar leidt en richting geeft.

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

'Een Heel Leven In Liefde' // 2-Daagse Retreat
 • 2 daagse: 17 & 18 november 2020 bij Hoorneboeg, Hilversum
 • €650,-

Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Stuur hiervoor een e-mail naar marieke@debewustzijnschool.nl

Herinneren wie en wat wij in wezen zijn

“We zijn allemaal hier op pad om te herinneren wie en wat wij in wezen zijn. Om dat te herinneren en te integreren wederom in onze levens. Een magische reis wat het leven heet en ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan je hart en om je ziel mee te mogen maken. Daar waar al de magie en mysterie van jou schuilt.”

In Liefde, Marieke