Personal Business Session

Gericht advies van de Business Coaches over jou en je onderneming

Elke week kan je bij een van onze Business Coaches terecht om je onderneming samen met jou onder de loep te nemen. Tijdens deze Personal Business Sessions wordt er een gepersonaliseerd blauwdruk gemaakt van je onderneming en is er tijd voor het beantwoorden van jouw vragen. Zo krijg je helderheid en zicht op waarom je doet wat je doet, hoe je het gaat doen en wat je nodig hebt. Ook ontvang je een persoonlijk blauwdruk over je persoonlijke leven van de Business Coaches, aangezien je onderneming altijd een verlengde van jezelf is.

De coach neemt contact met jou op om een Personal Business Session op een geschikte datum in te plannen.
De Personal Business Session is geschikt voor
  • Mensen die Meesterschap in willen nemen over hun Ondernemerschapsskills.
  • Beginnende ondernemers die (al jaren) rondlopen met het plan om een onderneming neer te zetten, maar net niet weten hoe ze het aan moeten pakken en waar ze het vandaan moeten halen.
  • Ambitieuze mensen met een passie vanuit het hart die zicht willen hebben in hoe ze hun droom tot leven kunnen brengen en het echt gaan DOEN.

“The Business School is dé Ondernemersschool van Amsterdam waar het allemaal bij elkaar komt voor Ondernemers van de Nieuwe Wereld die het echt gaan doen!”

De Session

Wat kun je precies verwachten van zo’n Personal Business Session? Je ontvangt 40 minuten persoonlijke aandacht van de Business Coaches om je vragen te kunnen stellen over je onderneming en advies van hen te ontvangen:

  • Een Blauwdruk van je persoonlijk profiel
  • Een blauwdruk van je onderneming
  • Zes kernvragen inzichtelijk te krijgen waar je staat, hoe je moet beginnen en hoe je er komt
  • Duidelijk geformuleerd ambitieniveau
  • Een financiële doelstelling
  • Doelgrericht advies, antwoord en richting op je probleemstellingen/casus

“Dé plek voor mensen die Purpose Driven willen en gaan ondernemen.”

Op school hebben ze dit vak nog nooit gegeven: ondernemerschap. Wat is er nu eigenlijk allemaal nodig om die onderneming neer te zetten, uit te bouwen, mensen aan te trekken, waarde te bepalen en je financieel rond te krijgen? Het is belangrijk om zelf helderheid te krijgen op hoe jij jouw Purpose Driven passie in de wereld stevig kan vestigen. Tijdens de Personal Business Session ontvang jij richting en advies hoe jij ook de Onderneming van de Nieuwe Wereld kan neerzetten.

Datum en locatie

De persoonlijke sessies worden geboekt samen met jouw Business Coach. Wanneer jij je aanmeldt ontvang jij binnen 7 dagen respons van je coach om een geschikte datum in te plannen voor je persoonlijke sessie van 40 minuten. De sessies vinden plaats op De Bewustzijn School, aan de Lutmastraat 81, te Amsterdam. Wil jij advies en richting? Bestel dan hieronder jouw Personal Business Session via de shop!

Personal Business Session

81.82 ex. btw

Word jij de Ondernemer van de Nieuwe Wereld? 

Tijdens de Personal Business Session ga je aan een uur lang aan de slag met jouw persoonlijke business casus, ontvang je helderheid en feedback en krijg je huiswerk mee. Daarnaast, als je in aanmerking komt, krijg je ook advies over de 6 maanden opleiding: The Business School. Wanneer jij je voor de opleiding inschrijft ontvang jij je €99 investering volledig terug.

 

 

Categorie:
Testimonials
“Ik heb de grote keuze al gemaakt door mijn baan op te zeggen en voor mijn passie en doel te gaan.”

~ Anna

 

“Heb met heel veel plezier de cursus ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ gevold en ben doorgegaan met ‘Meesterschap in Geluk’. Keek er naar uit om de visie een keer te horen gericht op ondernemerschap.”

~ Lijanne

 

“Nice! Een groep van ondernemers die elkaar inspireren, ondersteunen en samen groeien.”

~ Gerlanda