Je voelt dat je nu niet op de goede plek zit.

Je weet dat je meer te bieden hebt.

Je wil vanuit je hart en je ziel ondernemen, maar je weet nog niet precies waar jouw kracht ligt en waar jij de wereld mee mag verlichten.

Herken jij dit?

“Niemand zit hierop te wachten. Heel instagram staat vol met andere ondernemers die iets moois aanbieden. Wie ben ík om dit te doen?”
“Ik sta er alleen voor. Hoe ga ik een bedrijf opzetten in mijn eentje?
Ik heb (nog) geen geld om mensen in te huren.”
“Aan ideeën geen gebrek. Ik heb veel inspiratie en krijg regelmatig nieuwe ideeën, maar hoe weet ik wat nu echt hét idee voor mij is, waar ik helemaal voor moet gaan en wat echt bij mij past?”

Trust us, je bent niet de enige!

Maar gelukkig heeft echt iedereen (ook jij!) een unieke gave en deze kun je omzetten in een succesvolle business. En je bent hierin niet alleen, samen met een mooie tribe met gelijkgestemden ga je in dit Business Programma stap voor stap je idee transformeren naar een concreet businessplan!

The time is

NOW!

Met dit Business Programma van De Bewustzijn School ontvang je alle kennis en helderheid om nu de juiste stappen te zetten om vanuit je hart je Business plan en Visual plan te maken voor jouw unieke gave.

Het volledige programma duurt 3 maanden. Je start in een selecte groep likeminded people met een dagtraining door Marieke van Meijeren, waarna je twee maanden de tijd krijgt om je eigen Business Plan en Visual Plan te maken. In deze twee maanden ontvang je begeleiding, kennis en voer je zowel alleen als samen opdrachten uit.

1 hele dag training met Marieke van Meijeren waarin je leert:

Woensdag 1 juli 2020

 • Doormiddel van een Transcendente Reis om meer helderheid te ontvangen en heling op blokkades;
 • Hoe je je idee in een concreet product transformeert;
 • Hoe je je missie helder verwoordt;
 • Hoe je je visie helder verwoordt;
 • Hoe je de Key Elements voor een Business plan (Marketing, Communicatie, Branding, Finance, Social Media, Sales) inzet voor jouw unieke gave;
 • Hoe je een Cashflow eruit ziet en hoe jij het voor je eigen Business invult;
 • Wat de Key Elements voor een Visual Plan zijn;
 • De do’s en don’ts van ondernemen vanuit je hart.

Marieke zal gedurende deze dag ook haar persoonlijke tips delen en er is voldoende ruimte voor je vragen.

Maandelijkse Zoom begeleiding van Marieke:

Augustus en September 2020

 • Bespreking voortgang van jouw Business Plan;
 • Casus verdiepen en verder uitwerken;
 • Bespreking voortgang van jouw Visual Plan;
 • Nieuwe informatie, kennis en inzichten opdoen van Marieke;
 • Vervolgstappen bespreken.

Marieke zal gedurende deze dag ook haar persoonlijke tips delen en er is voldoende ruimte voor je vragen.

marieke rond

Marieke van Meijeren

Founder De Bewustzijn School

“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

Marieke van Meijeren, is oprichtster van De Bewustzijn School en benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze veel gevraagd als spreekster & energie healer op evenementen, retreats, business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke.
Marieke leidt met succes De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’. Onder andere met The Business School programma’s deelt ze haar kennis als succesvolle Spiritual Entrepreneur met startende ondernemers.
Na 3 maanden heb je dit gerealiseerd;
idee naar plan corrected

Idee transformeren in een werkend Business Plan

Je hebt je idee getransformeerd in een goed Business Plan en Visual plan. Op dit plan kun je altijd terugvallen, het is je gouden leidraad. Hiermee kun je je Conscious Business stap voor stap vanuit je hart verder uitbouwen en finetunen. Het helpt je om de juiste keuzes te maken en te focussen op jouw unieke gave
confidence png corrected

Meer Zelfvertrouwen in je Gave & Zelf

Heb je geleerd om je verantwoordelijkheid te nemen voor je gave en voel je je hier zelfverzekerd over. Je weet precies waar je kracht ligt en waarom jouw business van toegevoegde waarde is voor jouw (potentiële) klanten.
likeminded souls corrected

Nieuw Netwerk van Likeminded Souls

Tijdens dit Business programma heb je een tribe gevormd met gelijkgestemden, met wie je dezelfde stappen doormaakt in het opzetten van je Conscious Business. Je helpt elkaar, wisselt ideeën en strategieën uit en je weet dat je er niet alleen voor staat.
doorstromen

Doorstroom mogelijkheid

Je krijgt de unieke mogelijkheid om meteen door te stromen naar De Business School om in 6 maanden een spiritueel winstgevend bedrijf op te bouwen. Meer informatie over De Business School vind je hier.

Wat krijg je?

1 Full Day Training met Marieke van Meijeren

2 Zoom Meetings met Marieke van Meijeren en de Tribe

Business Plan Template met Key Elements

Cashflow Sheet

Bezield Ondernemerschap
E-Book

*BONUS: Full Hour Persoonlijk Consult

Why you should join!

Ontdek voor jezelf waarom:
_MG_7514

Ik ben The Business School bij de Bewustzijn School ingestapt omdat ik als coach met een eigen praktijk meer wilde leren over het ondernemersvak en ik daarbij heel graag deelneem in een Mastermindgroep met andere changemakers. En precies dát kon bij de Bewustzijn School!

Andere gelijkgestemde collega’s/ ondernemers ontmoeten, van elkaar leren en sparren. We konden elkaar goed helpen d.m.v. feedback geven op de stappen die gezet zijn, maar ook de aanmoedigingen hebben er bij mij voor gezorgd dat ik stappen kon nemen buiten mijn comfortzone.

De trainingen hebben mij ongelooflijk veel kennis, inspiratie en enthousiasme opgeleverd. De trainingen vond ik héél waardevol en ook meteen praktisch toepasbaar binnen mijn bedrijf.”

Anne_Antoinet_Murier_Photography_00032

“Ik droomde over hoe ik een bloeiende Yogatherapie praktijk zou hebben. Ik had, met een achtergrond als sociaal werker, geen kaas gegeten van  marketing en financiën. En op dat moment kwam de kans voorbij om mee te doen aan de Business School.

Ik dacht vooral veel behoefte te hebben aan het leren van skills op dat gebied. Maar wat voor mij nog veel meer heeft opgeleverd is de verandering in mindset: Handel ik vanuit angst? Of vanuit liefde? Ik ben mij bewust geworden hoe vaak ik onbewust keuzes maak vanuit angst. Ik vergeleek mijzelf constant met andere ondernemers of ik stapte in een slachtofferrol door steeds maar te herhalen dat ‘je met yoga toch geen geld kunt verdienen’.

Daarin merk ik echt een verandering: ik neem mijn onderneming veel serieuzer.

Myrna van Kemenade-63

“Volg je hart , volg je dromen” dat is de spreuk waar ik en mijn yogastudio Yogadreams voor staan.

Al 12,5 jaar sta ik aan het roer van dit prachtige bedrijf waarin ik met mijn team mensen help om bewuster en gelukkiger in het leven te staan. Samen met mijn team doe ik dit met hart en ziel. Ik geloof ook heilig dat dit de motor en sleutel is van mijn succesvolle bedrijf. Elke dag datgene doen met je hele hart.

The Business School heeft mij praktische handvaten gegeven om mijn bedrijf gestructureerd uit te bouwen. Energetisch heeft het mij weer meer ‘aan’ gezet. Zodat ik als ‘Elf’ weer mijn magische dust mag uitstrooien over de wereld.

reve rond

“Ik kan me niet voorstellen een andere Business School te doen die alleen maar gaat over de praktische kant van het ondernemen. Het gaat juist zo erg over die persoonlijke helderheid en groei – bewustzijn!

De rest van je bedrijf gaat als vanzelf stromen daarna. Je zal de juiste mensen ontmoeten, de tofste klussen aantrekken. Ik heb al een paar mindblowing jobs gehad, die ik niet eens had durven dromen en er ook al een paar in het verschiet. Maar je mag er wel voor zorgen dat je dan open staat om dat allemaal te ontvangen! Dat leer je op de Bewustzijn School! Ook is het meer dan praktisch genoeg. Dus ik vind het oprecht de beste Ondernemerschool die je kan doen!”

“The Business School heeft mij veel kennis, inspiratie en tools gegeven die ik absoluut kan gebruiken voor mijn eigen onderneming.

Naast deze kennis en tools heeft het mij veel inzicht gegeven in dat ik veel meer in verbinding moet komen met mezelf en letterlijk mag gaan leven vanuit mijn lichaam. Dat dit ook heel belangrijk is voor het opzetten van een succesvolle bezielde onderneming.

Dankjewel!”

“The Business School heeft mij leren ondernemen vanuit gevoel, liefde en mijn ziel.

Het was een hele fijne combinatie van praktische en zakelijke skills en een bedrijf opbouwen dat bij je past. Heel bijzonder om met al deze personen in aanraking te komen.”

“Je moet weten wat je wil, maar om je droom daadwerkelijk te manifesteren en er een succesvol bedrijf van te maken, dat gebeurt niet zomaar. Je moet ook de tools, technieken en kennis bezitten, zodat je klanten kan gaan aantrekken, producten en diensten kan aanbieden en je financiën op orde hebt.”

“Reviews van consumenten. Zoals bij elk zakelijk programma, kunnen jouw resultaten met The Business School en de Business Training afwijken van deze reviews van consumenten. Jouw resultaten zijn gebaseerd op veel variabele factoren, zoals je inzet, zakelijk inzicht, persoonlijke kwaliteiten, kennis, vaardigheden en tal van andere factoren. Aangezien deze factoren voor elk individu verschillen, kunnen we jouw succes, resultaten of inkomensniveau niet garanderen, noch zijn wij verantwoordelijk voor jouw succes of falen. The Business School en de Business Training is geen schema om “snel rijk te worden”. Het kost veel tijd, moeite en toewijding. We zijn van mening dat we je een geweldige assortiment aan mogelijkheden, praktische handvatten en kennis bieden om de gewenste resultaten te bereiken, en deze alumni zijn het daarmee eens ”

Jij bent een Badass Spiritual Pioneer als:

Je voelt dat wat jij doet jouw Purpose is

Je vanuit je intuïtie werkt, of er mee leert werken

Je zoveel mogelijk mensen met jouw dienst en/of product wilt bereiken en helpen

Je geïnspireerd je dromen wilt manifesteren voor een bewustere wereld

Iets meer info, of weten of dit écht iets voor je is? Vraag een call aan bij een van onze Business Coaches!

[contact-form-7 id=”18799″ title=”Business Call aanvraag formulier”]

GO FOR IT & START IN 2020!

Kies de training en begeleiding combinatie die bij jou past
easy start 100x100

Full Day Training + Begeleiding

€ 795,-

OF

beste combo 100x100c

Full Day Training + Begeleiding + Full Hour Persoonlijk Consult

€ 995,-