Infinite inspiration & Sacred wisdom

Creating a new reality | Volle Maan, Conjuncties & de Equinox

De september volle maan wordt van oudsher de ‘oogstmaan’ genoemd. De periode wanneer het tijd was om te oogsten. De Volle Maan staat nu in Vissen, het laatste teken uit de Zodiac. Dit is dus ook een hele belangrijke tijd om terug te blikken op het ‘afgelopen jaar’, gerekend vanuit de Zodiac. Wat heb je bereikt, geleerd, verbeterd, gecreëerd voor jezelf? Ook zijn er astrologisch gezien heel veel bewegingen gaande die verandering met zich mee gaan brengen… Wat ga jij oogsten deze periode?

Looking for: Junior Designer

De Bewustzijn School is dè plek midden in het hart van Amsterdam voor revolutionaire educatie en uitzonderlijke ontwikkeling. Alles wat ze je op school niet hebben geleerd, vind je bij ons. De School heeft als missie dit iedereen aan te bieden. Want iedereen verdient zijn/haar ultieme leven te (be)leven! Jij dan toch ook?

Ter ondersteuning van onze groei zijn we op zoek naar een junior visual media designer. Is this you?

You have the Power | Nieuwe Maan in Maagd

We gaan met zijn allen een nieuwe periode in. De zomervakantie is voorbij en ook al is het gevoelsmatig nog geen zomer geweest: we bewegen ons langzaamaan naar een nieuw seizoen. Op 7 september staat de nieuwe maan en de zon in maagd, een perfecte opening voor deze nieuwe periode en om aandacht te geven aan jezelf en wat belangrijk voor je is. And best of all: jij hebt invloed op hoe jij deze nieuwe fase optimaal gaat neerzetten.

De onzichtbare invloed van voorouders op jouw leven

Voorouders, het is niet een onderwerp waar wij heel bewust mee bezig zijn in onze Westerse cultuur. Maar wat hebben ze ons veel gegeven. Het is dankzij deze voorouders dat jij er nu bent. Dat jij nu bent wie jij bent. En dat jij nu bent waar jij bent. De mooie en soms ook de moeilijke dingen.

Maan van het Hemelvuur | Volle maan in Waterman

Voor een tweede keer op rij staat de volle maan in het luchtteken Waterman. Een bijzondere gewaarwording, omdat dit maar eens per jaar kan voorkomen dat de volle maan in hetzelfde teken achter elkaar komt te staan. Op dit moment wordt de energie van de Waterman daarom ook dubbel versterkt. Benieuwd naar wat de maan van het hemelvuur jou brengt? Let’s dive in..

Wat is de Leeuwenpoort?

Misschien voelde je het al wel, maar momenteel bevinden we ons in een energetisch bijzondere periode. Op 26 juli opende de Leeuwenpoort en deze poort zal op 8 augustus (8-8) zijn hoogtepunt bereiken. Maar wat is dit nu eigenlijk, de Leeuwenpoort, en waarom is deze energie voor ons zo belangrijk?

Aquarius Energy All Over | Volle Maan & Retrogrades in Waterman

Welkom bij de Zomer Volle Maan, het moment in het jaar waar we twee keer achter elkaar een volle maan in hetzelfde teken krijgen: de Waterman.
“This is the dawning of the age of Aquarius” Mocht het je nog niet zijn opgevallen, dan hierbij: we betreden een nieuwe wereld met zijn allen. Een andere werkelijkheid zijn we samen aan het creëren, waar ieder zijn eigen rol in heeft. De Waterman gaat over broederschap, collectief, eenheid en liefde. En deze volle maan en de twee(!) retrogrades bereiden je voor om jezelf te openen naar deze krachtige energie. Dankzij de planeten is er Aquarius Energy all over! Lees maar mee..

Familiesystemen: Hoe werkt het?

“De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken. Sta jij stevig op jouw plek?” – Els van Steijn (De fontein, vind je plek)

Nieuwe Maan kreeft | Emotionele kracht

De Nieuwe Maan staat op 10 juli in het teken Kreeft. Een ‘gevoelige’ periode hebben we mee te maken, aangezien zowel de Zon als de Maan in het waterteken Kreeft staat. Daarnaast is de maan de heersende planeet van Kreeft, wat extra force geeft aan de energie die de kreeft uitdraagt. Ook staat Jupiter in het teken vissen (gevoel) retrograde. Triple Force en dus is deze nieuwe maan perfect voor jouw Emotionele Kracht.