"Jouw merk impactvol neerzetten & op unieke wijze laten groeien."

Wij zijn de meesters in het co-creëren, schrijven, filmen van orignele content voor merken, producten en personen.

In twee jaar tijd uitgegroeid tot een begrip dat staat voor hoogwaardige kwaliteit, bewustzijn, extraordinairy education, een podium voor nationale en internationale (bekende of onbekende) sprekers, vernieuwende producten en brand experiences.

Wil jij hier deel van uitmaken? Onderdeel zijn van deze unieke movement en aan onze superspecifieke doelgroep vol pioniers jouw verhaal te laten horen, zien en ervaren?

Insights

Demografische herkomst bezoeker

Bezoekers per media

Instagram volgers 1616-
Nieuwsbrief lezers 5200-
Facebook volgers 7500-
  • 50.000+ uniek bereik per maand

• Gemiddelde sessie-duur van 2.32 min

• 174 georganiseerde evenementen

• 15.000 mensen per jaar die fysiek de Bewustzijn School bezoeken

Our conscious community

Leeftijdsverdeling van doelgroep

• 25-34 jaar
  • 35-44 jaar
  • 18-24 jaar
  • 45 - 54 jaar
  • 55 - 64 jaar

Geslachtsverhouding

• Vrouw
  • Man
  • Intrinsiek gemotiveerd om te werken aan professionele en persoonlijke ontwikkeling

• Hechten veel waarde aan een hoogstaande kwaliteit

• Investeren in een mooiere, duurzame wereld

• Zijn bewust bezig met een holistische leefstijl; body, mind en spirit

• Avontuurlijk en ervaringsgericht

4 PACKAGES

KICKSTART

IMPACT & GROWTH

VISUAL IMPACT

FULL GROWTH

Geschikt voor: een (startende) ondernemer, coach, auteur of een-pitter met een fantastisch verhaal

De ultieme Exposure Boost en manier om Empowered en zelf je lezing, workshop of event te leren neerzetten.

• 1 à 1,5 uur coaching sessie: sales funnel bouwen om zelf online en offline jouw succes te behalen.
  • 2 Eigen Blogs die jij gaat delen via ons bereik.
  • 2 Social Media Posts die worden gelanceerd op onze Sociale Kanalen
  • 15% korting op het event-locatie.

Geschikt voor: een (startende) ondernemer, eenmanszaken, ZZP’ers met een visie om de wereld bewuster te maken

Jij en jouw product of dienst verdienen het om in het Licht gezet te worden. Use this opportunity om jezelf te laten zien aan onze online conscious community!

• 2 Eigen Blogs die mee gaan via ons bereik van de Online School
  • 2 Facebook Posts die worden gelanceerd op onze Prime Times
  • 2 Instagram Posts die we aan zetten voor jou

Geschikt voor: Conscious A-Merken, High Quality Coaches en Teachers, Idealisten en Wereldverbeteraars die onze visie delen

Jouw brand krijgt gerichte exposure aan een super specifieke doelgroep van pioniers, om je visueel helemaal op de kaart te zetten en te verbinden met onze Conscious Movement.

• 3 Artikelen die mee gaan via ons bereik van de Online School
  • Een Facebook Post toegewijd aan je brand en missie
  • Een Instagram Post waar wij jou in ons Licht zetten
  • Een visual impact maken met een video die wij voor jou op onze Lichte, Prachtige School opnemen en voor je editen voor jou (promotie)gebruik

Samen met jou bouwen we een event uit voor jouw brand, product, dienst of verhaal. Een full on experience voor het publiek om nooit meer te vergeten.

Of juist jouw brand koppelen aan de Grote Namen uit het veld, waar een sterke match is.

• Koppeling aan Conscious Brands & Friends
  • 3 Artikelen die mee gaan via ons bereik van de Online School
  • Meegaan op al onze Sociale Kanalen met jouw boodschap en koppeling aan jouw event
  • Totale verzorging van de locatie, De Bewustzijn School is dè plek om jouw event neer te zetten en mensen te ontvangen