Verslavingscounselling & Transformational Breath®

‘The only way out, is the way in’

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

WITH CLAUDIA KRUMME

OPRICHTSTER // Counselling Center Changes

Relatieverslaving-codependentie expert

Amsterdam / Diemen

Healing serie 1: ‘Transformational Breath®’

Individueel / groepsessies /workshops /seminars / retraites

Healing serie 2: ‘Counselling’
Wat is het?

Zoals we ademen zo leven we! Als je je ademhaling verandert, kun je je leven veranderen.

Dat is de essentie van Transformational Breath®, één van de effectiefste zellfhelingsmethoden op aarde.

Wat is Transformational Breath®?

De methode is gebaseerd op de aanname dat je ademhalingspatroon het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. Negentig procent van de mensheid gebruikt maar dertig procent van zijn ademcapaciteit. Hierdoor krijgen de meeste mensen veel te weinig zuurstof binnen en dit kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken.

De groepsessies zijn geschikt voor mensen van 18+

RESULTS

Door je ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en de blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.

Transformational Breath® werkt op drie niveaus:
Het eerste niveau: lichamelijk

Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om meer effectiever en gemakkelijker te ademen. Daardoor krijg je meer energie en versterk je het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Het tweede niveau: mentaal-emotioneel

Op het tweede niveau schoon je het onderbewuste op zover het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat dan om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen, oude herinneringen uit het verleden, die allemaal opgeslagen zijn op een onbewust celniveau. Het opschonen van het onderbewuste zorgt dat oorzaken van disfunctioneren worden behandeld en geheeld.

Het derde niveau: spiritueel

Op het derde niveau kom je in aanraking met je ware kern. Je komt steeds dichter bij wie je werkelijk bent. Dit niveau van Transformational Breath® maakt het mogelijk je bewust te verbinden met je hogere zelf. Het komt voor dat mensen die zich op dit niveau bevinden mystieke ervaringen hebben of visioenen. Ze worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden. Velen komen in een diep meditatieve staat en ontvangen begeleiding en inzichten voor hun verdere leven.

Voor wie is Transformational Breath® geschikt?
  • mensen die willen herstellen van een middelen of gedragsverslaving
  • mensen die codependentie patronen willen doorbreken
  • mensen die contact willen maken met onvervulde behoeften uit de jeugd
  • mensen die oude pijn/trauma willen helen
  • voor iedereen die het hoogste potentieel uit zichzelf wil halen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
INVESTMENTS
Individuele counselling/ coaching sessies / skype sessies

60 minuten 90,00 excl. 21%. btw

Individuele ademsessies

90 minuten 125 excl. btw

Groepscounselling relatieverslaving-codependentie

6x 1,5 uur 180,00 excl. btw

Groepssessies Transformational Breath 90 minuten

70,00 excl. btw

Aangesloten bij de beroepsvereniging voor counselling en coaching ABVC.

Indien je aanvullend verzekerd bent zijn vergoedingen mogelijk afhankelijk van je zorgverzekeraar en pakket.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Iedere maandag Transformational Breath® op de bewustzijn school van 14:30 tot 16:30

Overige dagen van de week Counselling Center Changes in Diemen

Verzorging: Healthy detox water, Yogi thee & bites

Na het programma is er altijd ruimte om verhalen en contactgegevens uit te wisselen met elkaar.

UPCOMING EVENTS CLAUDIA

Upcoming 2017

** 23 April t/m 30 April yoga ademweek voor ouders en kinderen op Ibiza.

I WOULD LIKE:
Group SessionSkype CoachingCouncellingCoaching

ABOUT THE TEACHER

Claudia Krumme  is een expert op het gebied van herstel van verslavingen , relaties en afhankelijkheid.

Haar missie is zoveel mogelijk mensen ondersteunen op het pad naar de beste versie van zichzelf.

Claudia Krumme 2016

HIGH HELLO SERVICE!

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail gerust.

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!