Sandra van Leeuwen
“Door 100% te kiezen voor wie ik ben en uitsluitend datgene te doen waar ik 100% achter sta, stroomt het leven nu op een fijne, ontspannen en natuurlijke manier. Overleven werd leven en genieten van alles wat er is. In gemak en altijd op het juiste moment op de juiste plaats.”

Sandra is jarenlang in een commerciële wereld actief geweest. Steeds opnieuw ontstond de vraag, is dit alles? Afwisselend werd er daarom gekozen tussen commerciële banen en werken voor bv een stichting ter bevordering van de integratie van allochtone vrouwen. Ook gaf zij een aantal jaren als teacher yogales.

Steeds opnieuw keerde zij terug naar daar waar haar ervaring lag en waar zij vrienden en bekenden voor zag kiezen. Een commerciële baan, van 09.00 tot 17.00 uur en in de avonden en weekenden vrij.

Dat gevoel van zekerheid nodig hebben, een vaste stabiele basis heeft haar er lang van weerhouden te doen waar zij echt energie van kreeg.

Zij ging op zoek naar meer, meer plezier, voldoening en zingeving.

Sandra zegt hier zelf over: Ik ben heel blij dat ik uit die cirkel ben gestapt en keuzes vanuit mijn hart ben gaan maken. Ik doe nu uitsluitend wat ik leuk vind en waar ik 100% in geloof. Ik omring me met mensen die daarin dezelfde gedachten en ideeën over hebben.

Ik mag mezelf manager van De Bewustzijn School noemen en creëer daarmee, samen met een onwijs fijn team, een plek waar mensen zich op persoonlijk vlak mogen ontwikkelen.

Bij ons mag je leren leven vanuit het hart en de keuzes maken die voor jou het best passend zijn. We leren je niet alleen te ontdekken waar je kwaliteit ligt, maar ook de dingen te doen waar je blij van wordt. Waar je van gaat stralen en je energie van krijgt

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik alle opgedane ervaring van de afgelopen jaren nu wederom kan toepassen. Alles komt samen in 1 rol.

Inmiddels heb ik ook mijn 2de passie in het leven mogen manifesteren. Na jaren als hobby mensen over een gezonde leefstijl te hebben geadviseerd, ben ik de opleiding bij Ralph Moorman gaan doen en mag ik mijzelf nu ook trainer Hormoonfactor noemen.

Ook hier vind ik het belangrijk dat mensen leren voelen wat het beste bij ze past. Dus geen honger dieet meer en calorieën tellen. De cijfers op de weegschaal niet belangrijker maken dan hoe je je voelt of denken in tekort.

Ik vind het fijn om samen met mensen de zoektocht te starten. Welke klachten en symptomen zijn er. Wat vertelt jouw lichaam jou.

En als dat helder is, beantwoorden we de vraag, hoe passen we jouw nieuwe leefstijl stap voor stap toe. Vanuit ontspanning, plezier en gemak. Steeds een beetje meer totdat jij je weer fijn voelt, in jouw hoofd, jouw hart en jouw lichaam.

BOOK NOW