Ralph Sweet
Ralph Sweet

Door met je aandacht naar binnen te gaan, zal je merken dat gevoelens van angst en stress afnemen en ervaar je een weldadige gemoedsrust

Ralph is werkzaam als hypnotherapeut en pedagoog en heeft een grote belangstelling voor de mens ‘als geheel’. Daarbij staat zijn belangrijkste eigen doel ‘zelfrealisatie’ hoog in het  vaandel. Bij De Bewustzijn School  geeft hij geleide meditaties  en visualisaties die je helpen om een hogere staat van bewustzijn te bereiken. Door met je aandacht naar binnen te gaan, zal je merken dat gevoelens van angst en stress afnemen en ervaar je een weldadige gemoedsrust. Dat is de energie van je ‘ware zelf’ van waaruit je steeds vrijer leert te gaan leven. Naast meer innerlijk rust, ervaar je ook meer mogelijkheden en creativiteit om je leven vorm te geven.

Boek een 1 op 1
Begeleide Visualisatie
ralph2

Teacher: Ralph Sweet
Class: Visualisatie & Meditatie
Discipline: Bewustzijn
Duur: 60 min
Personen: max. 25
Eigenwerk: www.sweetharmony.nl

‘In mijn geleide meditatie-/ en visualisatielessen wil ik je graag meenemen op een reis. Een reis naar binnen. Een reis naar de wondere wereld van het onbewuste. Volg mijn stem en laat gebeuren wat er gebeurt in jou. Ons onbewuste kan fysieke veranderingen tot stand brengen doordat ons lichaam geen onderscheid maakt tussen fantasie en werkelijkheid. Zo kunnen deze geleide meditatie-/ en visualisatieoefeningen verschillende doelen en (on)bewuste processen op gang brengen. De lessen die ik geef zullen allen intenties hebben als: meer balans in je leven creëren, het reinigen en in harmonie brengen van je energiehuishouding (chakra’s), inzicht geven in bestaande belemmeringen en/of kwaliteiten, het opwaarderen van je zelfvertrouwen en het creëren van meer ontspanning en innerlijke rust. Al met al hebben deze lessen dus een erg heilzame werking op je lichaam, geest en ziel, waarbij je beetje bij beetje dichter bij de kern van je ziel (je Zijn) kunt komen. De lessen zijn zeer goed toegankelijk voor mensen die nog geen of nauwelijks ervaring hebben met mediteren/visualiseren. Daarnaast is er altijd tijd en ruimte voor vragen en/of opmerkingen. Kom gerust een keer naar mijn les en ervaar wat mijn geleide meditaties/visualisaties je kunnen brengen.

.”

Boek een 1 op 1