"Bewuste en inspirerende ruimtes, met een uitzonderlijke ervaring."

In een tijd waarin duurzaam en vooral bewust leven dé nieuwe pijlers zijn voor de maatschappij en samenleving, werd onze wens geboren om alles te verbinden met elkaar.

Onze locatie heeft ruimtes van hoogwaardige en bewuste kwaliteit, wat de randvoorwaarden zijn voor een inspirerende en creërende flow in je (business) meeting, workshop of programma. Een plek waar je binnenkomt middenin de stad van Amsterdam, maar waar je gevoelsmatig ‘buiten’ bent.

Laat je inspireren door de energie, de groene ruimtes en de service.

De Bewustzijn School staat voor hoogwaardige kwaliteit, vernieuwing en inspiratie zodat jij de beleving en outcome krijgt die jij voor ogen hebt.

WORK STUDIO // Planet Earth

The Work Studio: Earth is 80m² en in deze duurzame, groene open  werk-ruimte is alles aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst. Van beamer tot flipovers en geluid: alles staat klaar om jullie event, meeting of training te laten slagen. Deze ruimte heeft een speciaal ontworpen duurzame groene tafel wat de creativiteit en productiviteit verhoogt van jouw werknemers. Aan de ruime  tafel is er plek voor 14 personen en biedt de lounge bank met marmeren tafels nog eens ruimte voor 6-8 personen. Een ideale plek om te werken, trainingen te geven en/of een cirkel neer te zetten in het midden van de open ruimte. Ook is de biologische catering samengesteld om jullie gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en zullen onze hostessen jullie alle zorgen uit handen nemen zodat jouw resultaat ook behaald word. Samen maken we het tot een vernieuwd succes!

TARIEVEN

Halve dag (4 uur)
Hele dag (8 uur)
Per extra uur

*prijzen zijn ex. btw

€ 525
€ 700
€ 100

Inclusief

 • 5G WiFi internet
 • Harmon Karbon Soundsystem
 • Twee Flip-Overs
 • Post-it’s & Markers

EVENT STUDIO // Heaven

Studio Heaven is 100m² en in deze inspirerende, lichte open evenementen ruimte is alles aanwezig voor een succesvol event. Van beamer tot flipovers en geluid: alles staat klaar om jullie event, workshop of training te laten slagen. Deze ruimte is uniek door het vele licht en de grootte van de zaal en is dan ook het meest geschikt voor grote cirkel meetings, break-outs en presentaties voor een groot publiek. Daarnaast is de biologische catering samengesteld om jullie gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en zullen onze hosts jullie alle zorgen uit handen nemen.

Tarieven
Halve dag (4 uur)
Hele dag (8 uur)
Per extra uur

*prijzen zijn ex. btw

€ 525
€ 700
€ 100

Inclusief

 • 5G WiFi internet
 • Harmon Karbon Soundsystem
 • Twee Flip-Overs
 • Pennen & Notitie-
  boeken
 • Post-it’s & Markers

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heb je vragen en/of andere wensen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

E-mail:

orchidea@debewustzijnschool.nl

marieke@debewustzijnschool.nl

Adres:

Lutmastraat 81, Amsterdam

BEKIJK DE BROCHURE