Mindfulness met Erna Laning

‘Go with the flow of life’

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

WITH ERNA LANING

TEACHER DE BEWUSTZIJN SCHOOL

MINDFULNESS

Groep sessies

Wat is het?

In de groepslessen Mindfulness ga je inzien hoezeer stress en zorgen in je leven doorwerken. Hoezeer het jou weerhoudt te leven zoals jij zou willen leven. Je leert te mediteren en hoe je dag te vullen met mindfull momenten. Je kiest er voor jouw innerlijke signalen (weer) heel serieus te nemen. Goed zorgen voor jezelf en dicht bij jezelf leven is je koers.

Erna haar lessen staan garant voor back-to-basic, comfortabel mediteren, mildheid, goede zorg voor jezelf, veiligheid, humor en sfeer.
Mindfulness en Compassie gemixt met ingrediënten uit de Cognitieve Gedragstherapie, NLP en wijsheid van spirituele leermeesters.

Je gaat zien welke gedachten, patronen, verhalen in jouw leven ingesleten zijn. Stap voor stap voel je weer wat belangrijk is voor jou en stap voor stap zet je dit om in leven vanuit het moment met doelen die goed voor jou zijn.

RESULTS

Je ervaart veel minder stress, fysieke en psychische pijn, lastige emoties, onrust of zorgen… Niet dat ze direct verdwijnen, je merkt ze steeds eerder op en ze worden hanteerbaar. Dit geeft ruimte voor het weer stromen van geluk, kalmte en welzijn.

INVESTMENTS

Mindfull groep / min 90 minuten – max 120 min

Groep vanaf 4 deelnemers

v.a. € 140,- excl. BTW

Coaching / individuele mindfulness sessie / 60 minuten

Skype Coaching / 30 minuten

€ 30,- excl. BTW

Life Coaching

€ 90,- excl. BTW p/u

Business Coaching

€ 90,- excl. BTW p/u

Informeer bij je verzekering en / of het bedrijf waarvoor je werkt of het declarabel is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: De Bewustzijn School, studio Earth

Wanneer: Elke zaterdag

Tijd: 11:30- 13:30 (2 uur)

Deelnemers: maximaal 15 mensen.

Verzorging: Healthy detox water, Yogi thee & bites

Na het programma is er altijd ruimte om verhalen en contactgegevens uit te wisselen met elkaar.

SPREKER?

Erna word ook wel de aandachtige luisteraar en spirituele avonturier genoemd met haar brede werkervaring op het vlak van somatische, psychische en spirituele gezondheid weet zij mensen écht verder te helpen. Ze weet pareltjes uit de reguliere gezondheidszorg en inzichten van spirituele meesters te verbinden tot lessen met inzichten waar je echt iets aan hebt. Zij is op een missie, ze gelooft in het butterfly- effect… “ zelfinzicht & zelfcompassie als aanjager van de shift in onze wereld “

Erna Laning, december 2016

I WOULD LIKE:
Group Session

ABOUT THE TEACHER

“Zelfinzicht & zelfcompassie als aanjager van de shift in onze wereld “ ~ Erna Laning, december 2016

HIGH HELLO SERVICE!

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail gerust.

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!