DE OPLEIDING: ‘MASTERY OF LIFE’

Premium Program

Meesterschap in Geluk

“Believing In YourSelf Is The First Secret To Succes.”

PERSOONLIJK 4 MAANDEN PROGRAMMA

 

Meesterschap in Geluk

Wil jij meer verbinding voelen tussen jouw lichaam, je hoofd en leven vanuit je hart? Wil je een start maken met het veranderen van je leefstijl en meer empowered leven? Of wil je begeleiding, tips, tricks, tools en how to’s ontvangen van professionele coaches om een ultiem leven te (be)leven? Wij ontwikkelden dit 4-maanden Premium Program waarin jij full focus, helder en krachtig je leven succesvol in geluk neerzet. Zodat jij terug tot jouw essentie kan komen: leven in Geluk!

In dit programma, Meesterschap in Geluk, nemen we een grondige kijk naar wat onze eigen definitie van ‘succes’ en ‘geluk’ zijn. Als je privé gezien krachtig bent dan gaat de rest vanzelf en stroomt het zakelijk gezien ook de juiste kant op. Het is daarom belangrijk dat jij je eigen koers bepaalt en vanuit jouw waarden en gevoel leeft; welke kant wil jij op? Focus je op waar je echt goed in bent en focus je vooral op wat je graag doet. Des te meer geluk er zo je leven weer in komt.

 

Herken jij jezelf hier ook in?

Ik ben:

 • Iemand die echt wil
 • Iemand die openstaat voor nieuwe levensmogelijkheden: optimal health, ultimate happiness and inner peace: a centered well-being in an always rush-hour society.
 • Iemand die een nieuwe (carrière) stap wil maken
 • Iemand die achter mijn eigen levens missie wil komen en hier mee aan de slag wil
 • Iemand die rust en kracht wil ervaren en standvastig voor zichzelf wil staan. Mijn plek innemen in de wereld
 • Iemand die weer wil leren om volledig in mijn flow te komen om te creëren en manifesteren

Start nu aan jouw Ultieme Leven!

En begin 13 november aan jouw reis van binnen naar buiten

Wat je kunt verwachten van het Premium Program Meesterschap in Geluk:
 • 18 unieke lessen met meer dan 72 uur aan kennis, inspiratie en persoonlijke begeleiding
 • Twee Optionele Bonus Courses; Familieopstellingen dag van Els van Steijn en een Visualisatie Course
 • Meer energie en zelfvertrouwen
 • Krachtige beslissingen maken voor jezelf
 • The Journey Map (t.w.v. €12,50)
 • Meer persoonlijk geluk en kracht
 • Betere balans tussen werk & privé

INVEST IN HAPPY

 

Kies er voor om andere keuzes te maken! Niet meer vanuit angst, stress, beperking en tekort te leven, maar uit Liefde, Eenheid en Overvloed.

Dit is jouw unieke kans om een nieuwe richting in te slaan! Welke richting kies jij? Wij maken het supermakkelijk voor je met jouw persoonlijk premium programma: Meesterschap in Geluk. Ook heb jij super veel kennis die je in jezelf hebt op gedaan. Een nieuw leven staat klaar om opnieuw ingericht te worden door jou. The Real Magic Is Happening!

RESULTS

Wanneer je door dit programma gaat en jij de ‘Zelf & Kracht’ weer voelt dan ervaar jij het volgende:
 • Meer energie en zelfvertrouwen
 • Je grenzen herkennen en aangeven
 • Zelfliefde creëren in jezelf
 • Doel(en) helder hebben
 • Zingeving ervaren met jouw betekenis van geluk
 • Krachtige beslissingen durven te maken voor jezelf
 • Blijvende verandering
 • Luisteren naar je lichaam & intuïtie
 • Je hebt een helder beeld van jezelf; bewustwording van kwaliteiten, valkuilen en drijfveren
 • Meer persoonlijk geluk en kracht
 • Minder belemmerende overtuigingen
 • Betere balans tussen werk & privé
 • Aanwezig zijn in het hier en nu, je ervaart het leven vanuit een dieper bewustzijn en wonderbaarlijker
 • Je weet hoe je het beste uit jezelf kan halen

 

Experiences

Deze vier maanden hebben voor heel veel verdieping en rust gezorgd, maar ook voor het ontmoeten van hele fijne mensen. De zaterdagochtend sessies waren super waardevol, ik heb ervaren hoe veel mediteren met je doet, welke maskers ik draag en hoe ik geluk uit mezelf haal.  Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart. Ik weet nu wat mijn waarden zijn en hoe ik in mijn kracht kom te staan. Ik heb geleerd om dankbaar te zijn en kan intenser genieten van mooie momenten of kleine alledaagse dingen. Ik ben veel bewuster van mijn lichaam en mijn ademhaling en heb veel sneller door wanneer mijn gedachtes met me aan de haal gaan. Ik weet dankzij dit programma zoveel beter wie ik ben en waar ik voor sta. 

 
Programma’s bij de Bewustzijn School zijn echt een feestje! Een feestje waarbij je jezelf flink gaat tegenkomen maar waar je ook zoveel uit gaat halen! 

– Maureen Leunissen

Dit programma ben ik gaan volgen nadat ik ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ had afgerond. Waar laatstgenoemde mij (opnieuw) heeft geleerd om op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken, als een klein zaadje dat in de naam van zelfliefde is geplant, ervoer ik dit programma ook echt als een vervolg hierop.
De lessen van Alice kan ik het best beschrijven als voeding, in de vorm van coaching, die nodig was om dit zaadje te laten groeien.
Ik ben op bewuste wijze door – al dan niet onbewuste- blokkades heen gebroken en een stapje dichter bij het gevoel van vrijheid gekomen dat voor mij noodzakelijk is om mijn creativiteit te laten stromen zodat het zich kan manifesteren in een uitingsvorm die bij mij past.
Ik heb er vertrouwen in dat dit het begin is van al het moois dat nog komen gaat, en ik hoef waarschijnlijk niet meer uit te leggen dat als de bloem in de vorm van het boek volledig in bloei staat, ik jullie op zal nemen in het dankwoord…

Namaste!

– Aurélie Lever

WHAT TO EXPECT

Marieke van Meijeren heeft dit zelf allemaal ondervonden en leeft haar leven zo al een lange tijd succesvol en in geluk. Zij heeft het volgende voor jullie in kaart gebracht en een Atlas (zoals zij dat noemt) voor 4 maanden gemaakt waarin de resultaten bij iedereen mindblowing zijn!

 1. Groep sessies en ‘Life Partner’ koppeling. Dit voor jouw motivatie, empowerment en groei. Samen doe je het!
 2. Helder doel(en) formuleren en totale eigenaarschap overnemen
 3. Persoonlijke email begeleiding van de Coaches
 4. Vastomlijnd programma volgen bij De Bewustzijn School die aan de hand van succes resultaten door 350 studenten gevormd is.
 5. 18 unieke lessen met meer dan 72 uur aan kennis, inspiratie en begeleiding allemaal om jezelf te resetten en up to graden naar een nieuw liefdevol overtuigingssysteem
 6. Specifieke oefeningen en technieken om jou te begeleiden en te helpen om naar een hoger niveau te gaan in je bewustzijn en je persoonlijk en zakelijk leven
 7. Informatie en ondersteunend materiaal zoals: meditaties, muziek, online inspirators, boeken die The New Teachers met je delen in de lessen
 8. The Journey Map: het Werk & Journalingboek waar informatie, inspiratie, handvatten en zelfinzicht opdrachten instaan
 9. Twee Optionele Courses; Familieopstellingen dag van Els van Steijn en de Visualisatie Course
 10. Optioneel acht extra, verschillende lessen op De Bewustzijn School te proberen, zoals Sacred Spirit Sessions, Transformational Breath en nog meer
 11. Groepsessie check-out na 4 maanden. ‘En nu?’.
 12. Community of Likeminded People waar jij induikt,
 13. Altijd op de hoogte van de Life Events, nieuwste programma’s en dagelijkse inspiratie via de sociale kanalen van de school.

ENROLL TO YOUR NEW YOU!

 Wij Zorgen Dat Het Betaalbaar Blijft

Vanuit De Bewustzijn School hebben wij de missie om Revolutionaire en Uitzonderlijke Educatie toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Waar je financieel dan ook staat in je leven. Wij maken het toegankelijk voor iedereen!
De normale prijs van het premium programma is €1590,- maar om het voor iedereen toegankelijk te maken en dat jij, nu vandaag, op de reset knop drukt en het leven gaat designen dat jij voor ogen hebt, hebben wij de speciale prijs gezet op € 755,-*.
Geen excuses meer! Deze speciale prijs is maar gelimiteerd te boeken.
Meesterschap in Geluk
Meesterschap in Geluk begint 13 november met een Check-In Session met Alice Rientjes. Profiteer nu van de speciale Once in a Lifetime prijs!

IK DOE MEE!

20spotsvoorpremprog

Denk aan je gezondheid, energie level, awakening, carrière keus, persoonlijk geluk en jouw (liefde) relaties. Kies voor een nieuw begin!

Waarom zetten wij dit programma neer voor jou? Omdat wij een missie hebben. Een missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te begeleiden naar een ‘Verlicht Leven & Ware Empowerment’ tot ongekende hoogtes in zichzelf. Het leven wat jij voelt van binnen ben je altijd waard. Start vandaag nog met een nieuw begin van jouw eigen persoonlijk reis. Jouw reis naar jouw Uitzonderlijke Leven!

Door het volgen van de lessen in jouw premium program, zoals Mindset-Training, Stress Management, Familie opstellingen, Visualisatie en Persoonlijke & Professionele ontwikkeling, Meditatie en Yoga, leer jij de weg van binnen naar buiten kennen. Je gaat van binnen ‘opruimen’ om vanuit daar je Ultieme Leven op te bouwen. Na het volgen van Meesterschap in Geluk heb je meer energie, is er een duurzame verandering in jezelf en ga jij het leven creëren dat jij voor ogen hebt vanuit jouw kracht en volledig in geluk!

JOUW 4 MAANDEN PROGRAMMA

// FASE 1: Enlightmentwerk

Duur: 2 maanden

Data: 13 november t/m 18 januari 2018

// CHECK IN SESSION

Let’s get started! Je begint bij het begin: check-in Groepsessie met de Coach, om te ontmoeten, voor al jouw persoonlijke vragen en om je doel neer te zetten voor de komende 4 maanden. Wat is er nodig om jouw leven in Geluk te creëren? Hoe ga je dat verwezenlijken? Dit zijn altijd bijzondere bijeenkomsten, dus zorg dat je er bij bent!

The Courses:

Mindhack Les: Een keer in twee weken (14 dagen) kom jij samen met de groep en de Coach of aangewezen Teacher voor inzicht, inspiratie en jouw investment in je doelen. Dit doe je onder andere door de les ‘Mindhack Training’. Tijdens deze les ga je aan de slag met oude, beperkende overtuigingen die jou in de weg staan van ruimte maken voor de kracht die in jou zit. Wat geloof je over jezelf en hoe houd je vast aan jouw onvrede? En vooral hoe laat je het los? Bij de Mindset les leer je het oude een plek te geven en ruimte te maken om het ‘nieuwe’ in je leven toe te laten.

Zaterdagochtend: 09.30 – 11.30 uur

Data: 18-11 // 02-12 // 16-12 // 06-01

Meditatie Les: Een keer in twee weken (14 dagen) kom jij samen met de groep en de Angel Host voor inzicht en inspiratie voor het mediteren. Meditatie is de basis om je kracht te kunnen manifesteren en vast te houden. Vanuit hier ontstaat er rust en balans in je Body, Mind & Spirit. Door onder begeleiding van je Teacher te leren mediteren, neem je de kennis en inzichten mee naar huis om hier een dagelijks ritueel van te maken.

Zaterdagochtend: 09.30 – 10.30 uur

Data: 25-11 //  09-12 // 23-12 // 13-01

// FASE 2: Empowermentwerk

Duur: 2 maanden

Data: 18 januari t/m 17 maart 2018

The Courses:

Empowerment 1 // Persoonlijk Leiderschap: Een keer in de maand kom jij samen met de groep en de Coach of aangewezen Teacher voor inzicht, inspiratie en jouw investment in je doelen. Dit doe je onder andere door de les Succesvol Leiderschap. In deze les leer je handige tools om jezelf elke dag opnieuw neer te zetten vanuit je Hoogste Zelf. Je leert time-management, energy-management en de leiding nemen over jouw leven van succes.

Zaterdagochtend: 09.30 – 11.30 uur

Data: 20-01 // 17-02  // 17-03

 

Empowerment 2 // Maskerles: Een keer in de maand kom jij samen met de groep en de Coach of aangewezen Teacher voor inzicht, inspiratie en jouw investment in je doelen. Dit doe je onder andere door de Maskerles. In kleine groepjes ga je verdiepingswerk doen door je eigen overtuigingen, patronen en systemen helder te krijgen en om te zetten naar positieve tools.

Zaterdagochtend: 09.30 – 11.30 uur

Data: 03-02 // 03-03

Meditatie Les: Een keer in twee weken (14 dagen) kom jij samen met de groep en de Angel Host voor inzicht en inspiratie voor het mediteren. Meditatie is de basis om je kracht te kunnen manifesteren en vast te houden. Vanuit hier ontstaat er rust en balans in je Body, Mind & Spirit. Door onder begeleiding van je Teacher te leren mediteren, neem je de kennis en inzichten mee naar huis om hier een dagelijks ritueel van te maken.

Zaterdagochtend: 09.30 – 10.30 uur

Data: 27-01 // 10-02 // 24-02 // 10-03

// CHECK OUT SESSION

Check-out Groepsessie met de Coach, voor al jouw persoonlijke vragen en jouw behaalde resultaten. En jouw volgende plan helder krijgen. Waar wil jij nu heen? Wat zijn je doelen? Hoe ga je dat verwezenlijken? Dit zijn altijd bijzondere bijeenkomsten, dus zorg dat je er bij bent!

// BONUS COURSES

Masterclass: Visualisatie  (t.w.v. €90,- // optioneel)

Tijdens deze Masterclass, dat in Fase 2 plaatsvindt, ga je aan de slag met je eigen Visionboard. Hoe ziet dat leven van succes er voor jou uit? Welke doelen heb je? Waar wil je heen? De Visionboard neem je mee naar huis om elke dag jezelf te herinneren aan je Ultimate Life.

Kosten Visualisatie bij deelname Premium Program € 49,-

Familie Opstellingen Dag (t.w.v. €250,- // optioneel)

Tijdens deze Masterclass, dat in Fase 1 plaatsvindt, ga je kijken naar jouw plek binnen in je familie. Sta jij op de juiste plek, waardoor jij in je kracht komt te staan? Of neem je te veel verantwoordelijkheid op je? Raak je snel uitgeput? Tijdens deze Masterclass leer jij om weer volledig in jouw kracht te staan en zo oneindig te kunnen flowen.

Kosten Familie Opstellingen bij deelname Premium Program € 90,-

De Strippenkaart (t.w.v. € 112,- // optioneel)

Tijdens het programma loop je bepaalde krachtige lessen door, maar bij De Bewustzijn School is er keuze uit veel verschillende soorten lessen op het Leefstijl Rooster. Daarom kun je er voor kiezen om een Strippenkaart van 8 strippen (lessen) er bij te nemen en te gebruiken bij welke les jouw aanspreekt, wanneer jij het wilt! Zo kun je een kijkje nemen bij de Sacred Spirit Sessions van Marieke, Transformational Breath van Claudia of Lilian, of een andere les die je interessant lijkt. The Choice Is Yours!

Kosten Strippenkaart bij Premium Program € 60,-

 • Deze vier maanden hebben voor heel veel verdieping en rust gezorgd, maar ook voor het ontmoeten van hele fijne mensen. De zaterdagochtend sessies waren super waardevol, ik heb ervaren hoe veel mediteren met je doet, welke maskers ik draag en hoe ik geluk uit mezelf haal.  Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en keuzes te maken vanuit mijn hart. Ik weet nu wat mijn waarden zijn en hoe ik in mijn kracht kom te staan. Ik heb geleerd om dankbaar te zijn en kan intenser genieten van mooie momenten of kleine alledaagse dingen. Ik ben veel bewuster van mijn lichaam en mijn ademhaling en heb veel sneller door wanneer mijn gedachtes met me aan de haal gaan. Ik weet dankzij dit programma zoveel beter wie ik ben en waar ik voor sta.

  Programma’s bij de Bewustzijn School zijn echt een feestje! Een feestje waarbij je jezelf flink gaat tegenkomen maar waar je ook zoveel uit gaat halen!
  Maureen Leunissen
 • Het programma ‘Meesterschap in Succes’ ben ik gaan volgen nadat ik ‘Meesterschap in Zelfvertrouwen’ had afgerond. Waar laatstgenoemde mij (opnieuw) heeft geleerd om op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken, als een klein zaadje dat in de naam van zelfliefde is geplant, ervoer ik dit programma ook echt als een vervolg hierop.
  De lessen van Alice kan ik het best beschrijven als voeding, in de vorm van coaching, die nodig was om dit zaadje te laten groeien.
  Ik ben op bewuste wijze door – al dan niet onbewuste- blokkades heen gebroken en een stapje dichter bij het gevoel van vrijheid gekomen dat voor mij noodzakelijk is om mijn creativiteit te laten stromen zodat het zich kan manifesteren in een uitingsvorm die bij mij past.
  Ik heb er vertrouwen in dat dit het begin is van al het moois dat nog komen gaat, en ik hoef waarschijnlijk niet meer uit te leggen dat als de bloem in de vorm van het boek volledig in bloei staat, ik jullie op zal nemen in het dankwoord…

  Namaste!

  Aurélie Lever
 • Ik heb echt iets aan de school gehad en zal er nog terug komen. Het geeft je handvatten en focus op dat wat er echt toe doet. Leven vanuit liefde en je hart. Het heeft mij laten zien dat er meer mogelijk is dan ik denk. Ik denk dat iedereen er op een zeker moment baat bij kan hebben. Of je nu een burn-out door werk hebt, of dat je moeder bent geworden. Elke fase vraagt weer iets nieuws.

  Leven vanuit liefde en je hart.
 • Ik wil jullie een compliment geven en bedanken dat jullie er zijn! Ben aangenaam verrast.

  Bedankt!
 • Er wordt altijd zeer veel aandacht besteed aan de fijne details: rustgevende muziek, kaarsen, aankleding, dadels en heerlijke thee. Complimenten, dit maakt een bezoekje altijd extra persoonlijk en prettig!

  Aandacht en Persoonlijk
 • Blijf vooral bestaan en groeien, dan ga ik graag in jullie flow mee. In mijn leven een echte verrijking door ‘thuiszijn’ te ervaren in mijn spirituele reis

  Thuiszijn
 • Eigenlijk alle lessen zijn super! Hoge kwaliteit, mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik merk ook dat de Yoga lessen in vergelijking met andere Yogascholen in Amsterdam van hoge kwaliteit zijn.

  Hoge Kwaliteit
 • De eerste keer. Voorzichtig loop ik de kleine traptreden op. Boven aangekomen zie ik links twee klapdeuren met witte gordijnen erachter. Dat moet het zijn. Ik ga door de klapdeuren, en ineens sta ik in een andere wereld. Een nieuwe wereld.

  Dromerige melodieën bereiken mijn oren, en de geur van wierook dringt zachtjes mijn neus binnen. Vanachter de witte balie krijg ik een warm welkom. Voor welke les ik kom, en of ik hier al eerder ben geweest. Ik knik nee, ik ben hier nieuw. Daar is het toilet, en daarnaast de kleedkamer. De les is in de grote ruimte rechtdoor. Ik kan thee en water pakken, een eenvoudig houten bankje staat tegen een muur. Ik zie veel wit. En groen. Van bloemen in een vaas, planten in een pot. En kaarslicht, veel. De werkelijkheid glijdt van mijn schouders.

  Dus hier is het, de School waar ik mijn bewustzijn kan ontwikkelen. Dat is de belofte, en hoewel ik nog geen les gevolgd heb of gesprek gevoerd heb, voel ik direct dat het klopt. Een prettige energie hangt in dit deel van het gebouw. Het is lastig te benoemen, maar het is er gewoon. Hoewel het niet gewoon is. Dit is de andere wereld. Waar een serene sfeer alle ruimte geeft, voor wat dan ook. Uit mijn hoofd en in mijn hart, dat is mijn verlangen. Handelen vanuit mijn diepste binnen, mijn ziel. Die mag hier groeien en dat voel ik. Ik ga open.

  Mijn ogen worden zacht en mijn gezicht ontspant. Ik kan niet wachten tot wat mij hier te wachten staat.

  De Eerste Keer
 • “Al vanaf het eerste moment was het liefde tussen mij en de Bewustzijnsschool. Wat een fijne plek om “mij”  te mogen zijn. Echt uniek! Ik heb genoten van de lessen, de lieve teachers, de thee en de inspiratie van mijn mede-schoolgangers. De reis die je met jezelf maakt is iets wat ik iedereen gun.”

  read more

  Marlies Thomassen
 • “Vanaf de eerste ontmoeting met De School, met Marieke was het echt passend voor mij. Het voelde echt -wauw-.

  Je mag hier groeien in jouw zijn en daar ben ik mee bezig op mijn reis: ik ben aan het transformeren. Het inspireert me, verrijkt me, verrast me en toch voelt het allemaal heel vertrouwd. Het is voor mij alsof ik steeds meer thuis kom, ook al heb ik nog veel te leren.

  Nu leef ik veel meer vanuit mijn kern en is er geen weg meer terug naar de oude patronen waarin ik mezelf eerst vastzette. Ik voel me nu bevrijd.”

  Antoinette Lek
 • ”Het ene moment luisterde ik alleen nog maar naar mijn hoofd, mijn wil. Het andere moment liet ik mij weer compleet gaan en overspoelden mijn gevoelens mijn ‘zijn’. Ik heb de afgelopen maanden een hele mooie reis bewandeld. Naar binnen. Telkens een stukje dichter bij mijn hart. Ik ‘snap’ mezelf steeds meer en meer. Ik herken patronen. Mijn hart is weer helemaal in the picture. Ik vertrouw weer op mijn binnenste, ik voel, ik leef. Ik ben alles én iedereen onwijs dankbaar en zou het heel fijn vinden als jij dit nog wil communiceren naar de teachers van de Bewustzijn School.”

  Samantha Kroes
 • “Op de dag dat ik Marieke ontmoette, was ik eigenlijk al lichtjes verliefd op haar hele uitstraling. Ik herkende in haar mijn eigen krachtige kalmte, kalme kracht. Maar ook de verwondering, behorende bij de creatieve flowende energie. Toen ze me vertelde over de school, was deze er nog niet officieel, maar wel energetisch. En ik wist dat het bestond. Niet veel later bevond ik me in het gebouw als hostess, en was ik er écht onderdeel van. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook in het team heb ik ontwikkeling mogen doormaken als persoon zijnde. Ik heb de school zien groeien, en ik groeide mee. Zelfs nu ik er een halfjaartje niet meer ben geweest, is de impact nog steeds merkbaar. De woorden van Marieke (en de andere liefdevolle docenten) zijn in de tussentijd steeds meer op z’n plek gaan vallen. En ik snap het. Zoveel boeken heb ik gelezen op mijn spirituele pad, zoveel documentaires gezien. Maar die energetische aanraking op die magische serene plek heeft toch wel echt gezorgd voor een praktische shift. Alles wat ik in theorie wist, en wat ik ook echt begreep, kan ik nu VOELEN en ERVAREN. Sterker nog, ik LEEF het.”

  Chantal Bakker
 • “Ik ervaar de School als een magische plek van manifestatie, heling, liefde, rust en expansie. Dat is ook wat ik er kom brengen als mens.”

  Frank van Eck
 • “Zodra ik de deuren van De Bewustzijn School binnen liep voelde ik een serene rust over mij heen komen. Ik werd welkom geheten, voelde me ontspannen en kon zo rustig de Mind Stijl les beginnen. Ik voelde me op mijn plek, ervoer innerlijke rust en kon hierdoor open staan voor alles dat op mij af kwam. Ik ben Marieke en haar team ontzetten dankbaar voor deze fijne eerste ervaring en het openen van deze School.”

  Dewi

HIGH HELLO SERVICE!

Dit Premium Program is comfortabel en aansluitend op jouw behoeften gemaakt. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

We luisteren graag naar wat jij te zeggen of vragen hebt. Heb je feedback voor ons? Wil je iets kwijt? Voel je vrij om het ons te laten weten! Je mag ons altijd mailen.

De Bewustzijn School is de plek waar jij ‘thuis mag komen’. Waar er altijd iemand je op staat te wachten met een lach, je een kop thee kan pakken en bij ons mag komen zitten. Je bent altijd welkom bij ons, in ons warme nest. Voel je daarom ook thuis en als je eens zomaar wilt langskomen, een vraag hebt of een les gaat volgen jij je volledig op je gemak mag gaan voelen.

About The Founder

Marieke van Meijeren wordt ook wel de ‘Spreekster van de Nieuwe Wereld’ genoemd.

Marieke is oprichtster van De Bewustzijn School en onlangs benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze nu veel gevraagd als spreekster op evenementen, retreats en business programs om haar (diepe) visie op het leven te delen. Want diep, licht en helder is Marieke. De energie die ze met zich meedraagt en neerzet is direct helend voor het individu tijdens een 1-op-1 consult of met een grote groep, daarin zit geen verschil voor haar.
Marieke leidt met succes De Bewustzijn School op een Nieuwe Manier met een geheel ‘Nieuw Economie & Cultuur Systeem’ wat zij doorgekregen heeft.

Momenteel is zij haar autobiografie boek aan het schrijven wat wordt verwacht in 2017.

About The Teacher

Alice Rientjes heeft een groot verlangen om te verbinden, om werkelijk contact te maken met zichzelf en met de ander.

Maar wat als je al niet verbonden bent met jezelf? Hoe kun je je dan verbinden met je medemens, je werk, je geliefde, de natuur en alle dingen die belangrijk voor je zijn? Alice heeft een groot verlangen om de ruis van het leven inzichtelijk te maken. Dit doet ze door de juiste vragen te stellen en bewustzijn te creëren door middel van mooie oefeningen, zodat je oude patronen en overtuigingen kunt doorbreken. Ze doet dat als singer/performer, teacher en coach. Zingen leerde haar wat ze nodig had om te groeien als mens, het leerde haar wie ze is en wie ze wil zijn. Door haar eigen persoonlijke reis heeft ze ervaren hoeveel makkelijker en lichter het leven kan zijn als je meer aanwezig bent en zo gaat verbinden. Een kleine opsomming van waar deze teacher kundig in is: stemexpressie en persoonlijke ontwikkeling, emotioneel lichaamswerk, stembevrijding, vrouw en zielsverlangen, sjamanisme, Het ‘Presence Process’ en systeemopstellingen. Verder heeft ze een jarenlange ervaring met yoga en meditatie. Alice is dé Teacher om jou met jezelf te laten verbinden, dankzij haar kennis, kwaliteit en kunde.

About The Teacher

Els van Steijn kan sinds 2016 ‘schrijver’ toevoegen aan het rijtje trainer, coach en opsteller. Het boek ‘De Fontein, vind je plek’ geeft veel mensen houvast. Vaak is het boek ook een eyeopener.

Els van Steijn (1969) studeerde af aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Daar leerde ze de essenties kennen van professioneel managen, gastvrijheid en het behalen van doelen in een wereld waarin belangen kunnen verschillen. De verdieping kwam in de jaren erna vanuit diverse managementposities in de dienstverlening: leidinggeven, grote veranderingstrajecten begeleiden, projectmanagement en conceptontwikkeling. Sinds 2002 is Els werkzaam als teamtrainer, coach en opsteller.

In 2008 heeft Els haar eigen coachingspraktijk opgericht. Honderden cliënten en opdrachtgevers heeft ze mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Haar naam wordt mondeling doorgegeven zodat ze een bloeiende onderneming heeft.

Vrijheid, kwaliteit, groei en integriteit zijn een aantal van haar waarden. Hierdoor heeft ze alle relevante vakdiploma’s behaald en blijft ze zich doorontwikkelen vanuit de stevige basis.

SAVE YOUR SPOT NOW!

Vandaag is de dag dat jij jouw Ultieme Leven gaat omarmen en toekennen!

 

Durf jij voor jezelf te kiezen? Te kiezen voor dat leven dat je voor ogen hebt? Dat leven dat je Hart je elke dag toefluistert.

GO FOR IT!

* Kun je onverwachts toch niet meer deelnemen aan het Premium Program? Don’t worry! Hieronder leggen we aan je uit hoe we het dan oplossen:

.            9. Premium Program & Workshop: Rooster en Annulering

9.1 Het geldende Workshop rooster staat altijd op de Website of ontvangt de Deelnemer via de e-mail. De Bewustzijn School behoudt zich het recht voor het rooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd in De Bewustzijn School, en/of vermelding op de Website en/of per e-mail.

9.2 De Bewustzijn School behoudt zich het recht voor om een geplande Program/Workshop te annuleren, als gevolg van overmacht. In dat geval zal het reeds betaalde inschrijfgeld gerestitueerd worden aan Deelnemer.

9.3 Tot één (1) maand voor de geplande Program/Workshop datum kan de Deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren. Dit kan per e-mail aan info@debewustzijnschool.nl.

9.4 Tot zeven dagen voor de geplande Program/Workshop kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren, in welk geval het inschrijfgeld wordt terugbetaald onder inhouding van € 25,- administratiegeld.

9.5 Indien de Deelnemer zijn inschrijving binnen zeven dagen voor een geplande Program/Workshop annuleert, wordt geen geld terugbetaald.

 

Meer weten? Kijk dan in onze Algemene Voorwaarden!

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!