Integratieve therapie en coaching met Desiree

‘Live your life your soul intended to do’

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

WITH DESIRÉE BOTTERMAN

Learning to love yourself is the greatest love of all

INTEGRATIEF PSYCHOTHERAPEUT BIJ HAPPY2DEE // TEACHERS BIJ DE BEWUSTZIJN SCHOOL

INTERACTIEVE GROEPSESSIES

Groepsessies met minimaal 4 en maximaal 15 deelnemers

Wat is het?

Voor Zelfliefde is het essentieel dat je je eigen behoeften en verlangens kent. Dat je weet waar jouw hart een sprongetje van maakt. Je hoeft niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen, dat heb je lang genoeg gedaan. Je bent je als kind gaan aanpassen, om liefde en erkenning te krijgen. Je bent je anders voor gaan doen dan wie jij in wezen bent.

En daar draait het bij Zelfliefde om- dat je verbinding gaat maken met de ervaringen in jouw leven waarin je je aanpaste en dat je gaat zien hoe je dat nu nog steeds aan doen bent, maar niet meer hoeft. Omdat je nu voor jezelf kunt zorgen, jezelf kunt erkennen en de liefde voor en naar jezelf kunt laten stromen.

Zelfliefde is alles in jou omarmen, je lichte- en schaduwkanten en hier liefde voor voelen.

Weet je nog hoe het was toen je vol magie van het leven genoot, onbevangen en speels en wetend dat alles mogelijk is. Vol verwondering het leven leven. Dat is jouw geboorterecht; in vreugde leven en alleen maar zijn.

RESULTS

Je leert jouw innerlijke kinderen kennen. Uit loyaliteit aan je ouders ben je je gaan aanpassen. Je wilde niet tot last zijn, omdat je voelde dat je ouders iets anders aan hun hoofd hadden of je deed veel moeite om hen gelukkig te maken en ging je aanpassen of je kreeg de boodschap dat je te druk was en werd rustig en stil. Allemaal reacties die uit overleving zijn ontstaan en die je kunt gaan transformeren.

Je gaat al deze kinddelen in jou ontmoeten, aandacht geven en helen. Zodat je weer verbinding kunt maken met het onbevangen, speelse kind in jou die er voor zorgt dat je leeft vanuit jouw eigen kracht vol levensvreugde en in vrijheid. .

Voor wie is deze individuele begeleiding geschikt?

• Mensen die voelen dat ze hun leven anders vorm willen geven en daar inzicht in willen;
  • Mensen die in relaties met anderen steeds het gevoel hebben dat ze zich aanpassen;
  • Mensen die altijd eerst voor de ander zorgen en dan voor zichzelf;
  • Mensen die door hun kinderen geraakt worden en op zichzelf willen reflecteren wat hun kind spiegelt;
  • Mensen die het idee hebben dat het leven hen overkomt en zelf de regie terug willen;
  • Mensen die na het volgen van de les Zelfliefde nog de verdieping in willen.
INVESTMENTS

Coaching individuele sessie // 60 minuten

Life Coaching € 75,00 incl. BTW

Skype of Telefonische Coaching € 65,00 incl. BTW

Workshop // 150 minuten

Inzicht in jouw levenspad

€ 65,00 incl. BTW

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: In Amsterdam of op een locatie bij jou in de buurt.

Wanneer: wordt regelmatig gepland op verschillende dagen en tijden.

Kijk bij agenda op www.happy2dee.nl of regel zelf 4 deelnemers op een dag die jou uitkomt en ontvang 50% korting.

Inclusief handout en toevoeging tot de besloten FB groep waardoor je ook na de workshop geïnspireerd blijft.

Voor meer informatie mail: desiree@happy2dee.nl

Je kunt ook een skype- of telefonisch consult boeken, waarin ik jou persoonlijk profiel met missie en levenspad maak en toelicht.

REGELMATIG TERUGKEREND EVENT VAN DESIREE

De workshop “Inzicht in jouw levenspad”

Vraag jij je wel eens af hoe jij jouw leven wilt vormgeven en wat jouw talenten hiervoor zijn? Of wil jij jezelf beter begrijpen en weten waar jij voor staat? Wat jouw kwaliteiten en uitdagingen zijn?

Aan de hand van jouw geboortedatum krijg je helderheid in jouw missie en levenspad.

I WOULD LIKE:
Individual SessionWorkshop

ABOUT THE TEACHER

Desirée wordt ook wel de expert in Zelfliefde genoemd

Zij heeft al haar eigen innerlijke kinderen leren kennen en omarmen. Hierdoor kon zij overtuigingen en verwachtingen van anderen steeds meer loslaten, haar innerlijke stem weer horen, helderheid krijgen over haar missie in dit leven en deze nu volgen.

Zij is op een missie.

“ Luister naar de stem van je hart en leef je zielsverlangen”

Desirée Botterman

HIGH HELLO SERVICE!

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail gerust.

Special Note: Informeer bij je werkgever of het Premium Programma en/of lidmaatschap declarabel is.

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!