Hypnotherapie & Psychosociale Therapie met Ralph Sweet

‘In de verwezenlijking van uw individualiteit ligt de totaliteit van het leven’

– Jiddu Krishnamurti

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

WITH RALPH SWEET

TEACHER BIJ DE BEWUSTZIJN SCHOOL // INTEGRAAL HYPNOTHERAPEUT EN PSYCHOSOCIAAL THERAPEUT //

EIGERNAAR SWEET HARMONY – PRAKTIJK VOOR HYNOTHERAPIE EN PSYCHOSOCIALE THERAPIE

Amsterdam / Almere

Hypnotherapie en psychosociale therapie

Individuele sessie(s)

Wat is het?

Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van lichamelijke, psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance vormt de spil van deze therapie.

Het werken met trance in verleden, heden of toekomst is een therapie die duurzaam en succesvol is doordat de effecten van de therapie diep in het onbewuste doorwerken. Onbewuste koppelingen tussen denken en voelen worden bewust gemaakt, waardoor emoties kunnen worden losgelaten. Overtuigingen die het huidige handelen belemmeren kunnen door bewustwording worden veranderd. Vergeving van jezelf of anderen kan plaatsvinden. Het hervinden van creatieve (innerlijke) bronnen, zelfbeeld of innerlijke stem is een gevolg van de therapie.

Therapievormen die ik toepas, zijn o.a.: regressietherapie, reïncarnatietherapie, innerlijk kindwerk, droomanalyse, delenwerk, pijnverminderingstherapie, EMDR, EFT, sociaal panorama, kerntransformatie, relatietherapie, mindfulness, visualisaties, en (geleide) meditaties.

Voor alle vormen van therapie die worden gegeven, geldt: de cliënt blijft alert en bewust bij de therapie. Binnen de hypnotherapie is het uitgangspunt dat iedereen alle hulpbronnen in zich draagt om klachten/problemen op te lossen. Door het denken meer los te laten, kan er beter met de onderliggende emotionele en energetische ervaringen gewerkt worden, waardoor klachten/problemen bij de bron aangepakt en getransformeerd kunnen worden.

De sessies zijn geschikt voor volwassenen en kinderen (in overleg met ouders)

RESULTS

Je leert met behulp van hypnotherapie contact te maken met de eigen hulpbronnen en krijgt hierdoor inzicht in het eigen functioneren. Hypnotherapie brengt ons dichter bij wie we werkelijk zijn en kan ons veel duidelijk maken over onszelf. In hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van psychoanalytische theorieën en cognitieve leertheorieën. Door te werken met trance ontstaan er therapeutisch meer mogelijkheden en wint een techniek aan doeltreffendheid.

Voor wie is deze reading & coaching geschikt?

• Mensen die gericht aan bepaalde lichamelijke, psychische of psychosomatische klachten willen werken (zie uitgebreide info op sweetharmony.nl)
  • Mensen die een (nieuwe) carrière stap willen maken of achter een eigen levensmissie willen komen.
  • Mensen die rust en kracht willen ervaren en standvastig voor zichzelf willen staan. Jouw plek in nemen in de wereld met meer innerlijke harmonie.
  • Mensen die voor, in of net uit een burn-out komen en een nieuw leven willen opbouwen van binnen uit naar buiten.
INVESTMENTS
Workshop ‘Zelfhypnose – de sleutel naar het onderbewuste’ // 4½ uur

€ 50,- p.p.  (leden € 37,50 p.p. )

Individuele sessie // 90 minuten

Particulier € 75,-

Business Coaching € 90,-

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, mail naar: info@sweetharmony.nl

Hypnotherapie wordt voor een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Dit wordt geregeld onder het kopje ‘alternatieve geneeswijzen’. Check voor de zekerheid je eigen polis.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: De Bewustzijn School te Amsterdam / Praktijk Sweet Harmony te Almere

Wanneer: Individuele sessie op aanvraag / Workshop ca. 1x per 2 maanden

Deelnemers workshop: maximaal 20 mensen

Verzorging: Healthy detox water, Yogi thee & bites

Voor meer informatie mail naar: info@sweetharmony.nl.

I WOULD LIKE:

Individual SessionWorkshop

ABOUT THE TEACHER

Ralph is integraal hypnotherapeut en psychosociaal therapeut, pedagoog, en biedt op de Bewustzijn School lessen en workshops in (geleide) meditatie, visualisatie en zelfhypnose. Doordat hij aangesloten is bij de NBVH en de RBCZ wordt de kwaliteit van de therapie gewaarborgd en kunnen sessies vaak gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Ralph blijft zich elk jaar persoonlijk ontwikkelen, o.a. door verschillende bijscholingen.

Met interviews en blogs voor de Grazia, Enfait.nl, ForYou Magazine, Bewustzijn School en Internationaalambitieus.com hoopt Ralph het bewustzijn van mind-body-soul in mensen aan te wakkeren en hen te stimuleren het eigen leven weer in eigen handen te nemen met liefde en harmonie als uitgangspunt.

HIGH HELLO SERVICE!

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail gerust.

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!