De Bewustzijn School - beeldlogo groen 1Wil jij als eerste weten wanneer The Chakra System weer van start gaat?

 

 

 

”How to unblock your Chakras for more Health, Love, Wealth and Creativity.’

Laat hier je e-mailadres achter, dan zetten wij je bij de wachtlijst van The Chakra System zodat jij er als eerste bij kan zijn!

Je naam

Je achternaam

Je e-mailadres

Door Teacher Mattie de Vries:  Na meerdere creatieve omzwervingen ben ik begonnen aan mijn bewustwordingspad dat mij heeft geleid naar mijn huidige manier van leven. Ik zie het leven als een wervelwind van energieen, krachten, kleuren en zielswezens. Ik leef mijn leven contourloos, in het nu vanuit het hart, meebewegend met de altijd wisselde stroom. Mijn kracht ligt in het altijd kunnen vinden van het positieve, het liefdevolle, vrede en stilte binnen chaos. Graag laat ik je deze stroom voelen en open ik de deur naar je weg.

De Bewustzijn School 
 Voor de verandering van je leven.