Breaking Through met Kundalini Yoga

‘Go with the flow of life’

De Krachtige, Revolutionaire en Inspirerende Voordelen van Diepte Meditatie, Mindfulness, Mindhacking, Mindset Training, Intuïtieve Ontwikkeling, Spirit Teachings en Yoga Ervaren.

WITH MARIEKE JANNA

FOUNDER & TEACHER KUNDALINI YOGA AMSTER // KUNDALINI YOGA SCHOOL

Wat is het?

Deze een op een sessies kunnen je helpen om door middel van eeuwen oude yogische technieken gecombineerd met helder en volledig aanwezig zijn in het moment, inzicht te krijgen in issues waar je met je hoofd niet uitkomt.

Deze ‘issues’ zijn altijd een ‘blessings in disguise’, een uitnodiging om los te laten wat je beperkt, wat fundamenteel niet waar is om te kunnen leven vanuit je ware essentie.

Yoga en meditatie brengt je van je hoofd naar je hart waar je vanuit een neutrale en liefdevolle manier jezelf de ruimte kunt geven om te zijn, met alles er op en eraan. In deze sessies zoomen we in op het thema wat zich op dit moment uitspeelt in je leven en geeft je hands on tools om jouw ‘challenge’ in te zetten als een prachtige kans op transcendentie.

RESULTS

Kundalini Yoga werkt transformerend, krachtig en snel. Wanneer jij besluit de commitment te maken aan jezelf is er niks wat je tegen kan houden. The choice is yours.

Voor wie zijn de sessies “Kundalini Yoga” geschikt?

• Mensen die openstaan voor een andere benadering van een probleem dan via het mentale.
  • Mensen die nieuwsgierig zijn naar de kracht van spiritualiteit
  • Mensen die behoefte hebben aan integratie van yoga en meditatie in hun dagelijkse leven.
  • Mensen die hun volle potentiel willen leven
  • Mensen die meer bewust willen zijn
INVESTMENTS

Groeps sessie Kundalini Yoga  / 90 minuten

€ 75  incl. BTW groep vanaf 4 deelnemers

Individuele sessie / 90 minuten

€ 75,- incl. BTW

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar: De Bewustzijn School, studio Earth or Heaven

Verzorging: Healthy detox water, Yogi thee & bites

ABOUT THE TEACHER

Sinds 2012 geeft Marieke full time als Kundalini Yoga docent nadat ze zelf ervaren heeft hoe krachtig deze techniek je terug brengt bij jezelf. Naast de dagelijkse lessen in Amsterdam geeft ze regelmatig les op festivals en in India en organiseert ze meerdere Retreats en Yoga Journeys (Italie, India, Nepal, Frankrijk). Voor haar is yoga geen levensstijl, het is het leven zelf.

HIGH HELLO SERVICE!

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Vragen?

Mail gerust.

Maak kennis met de Bewustzijnschool !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!